Allt.

Sitter framför TV:n, har munnen full av gummisnoddar, försöker plugga och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan gå och köpa/hämta (köper man det?) mitt pencillin jag har nämligen fått urinvägsinfektion *sadface* så jag måste knapra piller - eller dricka någon äcklig sörja - i antagligen en vecka framöver. Vet ni vad vi ska hämta sen?! - MIN NYA MOBIL! :'D Sjukt kul!
Nej, nu ska jag skriva lite Svenska. Pusssssss.

Allmänt oseriös

Min min är så fiiiiiiin. 
Så ser jag ut idag i alla fall! Nu ska jag gå och borsta tänderna! 
Hoppas att min mobil kommer idag, hiihihihihihi. Tror inte det dock.

Godmorgon!

Stter i min säng och väntar på duschen, väl i duschen ska jag fundera på vad jag ska ha på mig idag. Igår hade jag värsta ideérna, men det är ju kallt idag...

MALOUE! ..Nästan.

Jag har varit extremt oaktiv, och mer kommer det att bli! Har massor med plugg - kemi, svenska, biologi, snart samhälle, osvosv. MATEMATIK också. Dock kan jag ju säga att: jag har beställt en ny mobil, en htc desire blev det! Och imorgon ska jag till tandläkaren och sätta in snygga gummisnoddar samt förhoppningsvis få höra att jag kanske blir klar om en-två månader!
Hitta förresten en rolig tröja på Gina Tricot, det är nästan så att jag måste köpa den... I någon färg. Bara för att den heter Malou, alltså nästan mitt namn!

Dödens död! ...Or wait...

Wiii. Jag är inte så trött, sov typ en timme mitt på dagen. Så kom Micke tillbaka och stoppade en godis i min mun när jag sov. Men jag måste sova nu, annars lär jag vara dödens död imorgon! Mentalt och psykiskt alltså, inte fysiskt eller bokstavligt talat död - vilket jag antar att ni förstod. Yepp yepp. 
PUSS

Min helg har varit bäst, varför? - Jag har varit med Micke!

Min pojkvän är härligast och bäst och mysigast och allt. Han har en jävligt bra laserpekare också (så att alla vet osv). Han och jag har dock inte samma smak när det kommer till tjejer. Jag tycker att smala tjejer är snygga, han tycker att jag är snygg. UNDERBART!
Tumblr_li061fqjli1qe32ymo1_500_large
Tumblr_liqazaomzo1qf3hw9o1_500_large
Dock vill jag se ut typ sådär.

Carrotcake!

Jag ska försöka städa lite i mitt rum, ni ska se dammet som ligger under elementet... PINSAMT. Sedan tänkte jag måla mina naglar, försöka få lite typ fransk manikyr fast med svart istället! If you know what I mean - ofc you do. Well. Det luktar så sjukt gott i hela lägenheten nu också. Jag blandade ihop smeten till en morotskaka. Tro dock inte att jag är en ambitiös bagare nu, det var en färdigblandad grej som man bara skulle ha lite vatten och smör i, hihi. 
Smell ya later. :)
Apropå ingenting, jag blev sjukt sugen på att skaffa dreads (dock syntetiska, skulle ALDRIG våga ha riktiga....) när jag såg den här bilden på weheartit.com: 
Jag har ingen aning om vem hon är, men snygg var hon!

Summertime.

Jag längtar efter sommaren. Jag gör verkligen det, jag orkar inte med kyla längre, blä.
(weheartit.com) bilden är ju typ extremt mysig, jag längtar bara efter sommaren mer nu. Jag saknar min medryttarhäst också.. :c

Alternativkostnad. Antingen får du ett kilo godis, eller tjugo bananer. Eller i detta fall; två tvättmaskiner mot en iPhone 4.

x2 mot Apple iPhone 4 16GB?
Alltså.... VARFÖR?! En tvättmaskin borde vara dyrare, den ska kopplas in med vatten och hela faderuttan, OCH den ska hålla längre än en fucking telefon.
(Egentligen är det inte riktigt två tvättmaskiner mot en iPhone, eftersom att tvättmaskinen kostar 4490 kr, det gånger 2 är 8980. iPhonen kostar "bara" 8399 för 32 GB)
Men helt ärligt, en iPhone, mot två tvättmaskiner.. Det är inte riktigt klokt... Och jag skiter fullständigt i oligiopol eller vad det nu heter, it's still wrong. 
Men gud vad jag vill ha en iPhone... DÄRFÖR kostar de som de gör... Bajs apple.

"det är slöseri på papper." var min slutreplik när jag lämnade provsalen.

Fysikprovet kan elda upp sig själv. Hatar skiten. Mitt te är slut också, fan.

Prov :c

Jag är verkligen jätte otaggad på prov, jag drömde att jag började skrika på min lärare och sprang ut ur klassrummet pga av provet. I samma dröm skrev jag även "FU" som svar på en fråga. :c 
Ska jag tolka detta som att jag är nervös?
Nu ska jag klä på mig och fixa mig. Typ.

Panik och huvudvärk - kan det bli bättre?

Grym huvudvärk, äckligt stressad - Fysikprov imorgon och Svenska inlämning på Fredag, vilken jag knappt har börjat på. Jag har panik, och huvudvärk. Tror att jag ska försöka sova.
Tumblr_ligm2bz8dx1qce2y5o1_400_large
- Happens to me all the time...

Ge mig:

  • Sommar
  • Pengar
  • Ny mobil
  • Inspiration
  • Ork
  • Vilja
  • Intelligens
Tack på förhand!
Fin tatuering btw.

My Chemical Romance var episkt

Det var så sjukt kul! Alla skrek med i varenda låt, stämningen var på topp! Och de var så mycket bättre live än vad jag trodde att de skulle vara. Så hoppas jag att bilderna har så pass dålig kvalité att ni inte snor dem! :)

IDAG!

Tumblr_lhtef3xlcf1qfnvefo1_500_large

INTE SNÖÖÖÖÖÖÖ

Tydligen ska det komma två jävla dm snö imorgon! JAG VILL INTE. Imorgon är det konsert - då vill jag ha varmt och sol! Inte snö... Men tydligen så blir det inte så. Fuck that. Då kommer jag behöva ha med mig varma kläder när jag ska köa :'( 
Aja, blir väl på med kängorna då! Dock tänker jag i sådana fall dra med mig conversen! Aldrig att jag hoppar runt i kängor - fett varmt! Tror jag. Haha.
Jag är sjukt sugen på att tatuera mig, fast jag måste vänta ett år. Jag är också sjukt sugen på att köpa ny mobil.
Idag hade vi temadag i skolan, vilket innebär att vi sprang runt och gjorde ingenting. Eller okej, vi dansade. Det var disco liksom, hihi. Så fick vi pizza och tårta - awesome.
Det var lite mysigt imorse. :)

Överraskningar.

Jag hatar att fylla år, dels för att det är lite smått ångestfyllt och dels för att det är så pinsamt när folk sjunger för en. Fast samtidigt så älskar jag att fylla år, man känner sig lite speciell. Det jobbigaste är att alla håller saker hemliga för en! Sedan är det så dumt att ha förväntningar också, man blir alltid besviken, nästan i alla fall! Jag längtar dock till lite senare, då kommer Micke över till mig, så ska vi äta snabblasange och marrängswiss (eller hur det nu stavas), så jävla mongo gott!
Tumblr_li4ucehl0r1qajfzyo1_500_large
Jag blir besviken om jag inte får den katten! :c

Cryptosporidium

Haha, snart är dubbeltimmen i kemin slut, jag är positivt överraskad. Vi ska börja med ett större projekt nu! Om miljö. Själv ska jag skriva en rapport angående parasiterna i dricksvattnet i östersund, som alla borde känna till med tanke på hysterin som uppkom kring det ett tag. Jag har hittat en massa intressant fakta. Som att parasiten sprids via kontakt med avföring, och via vatten som varit i kontakt med avföring. Mysigt va? Det kommer i alla fall bli ganska intressant, och jag tror även att jag skulle kunna få hjälp av min fader, då han jobbar på Stockholm vatten. Visserligen vet han inte allt, då han inte är någon sorts professor. Fast han vet en del ändå.

- Snart är det lunch, vilket är ett faktum jag älskar. Är sjukt hungrig. :)

Zebra

Jag hoppas att det blir varmt imorgon - vill ha mina zebrastrumpbyxor. Fast jag kommer nog ha dom ändå, bara för att trotsa vädret.

Nu har jag allt tagit mig vatten överhuvudet - vart är mina armpuffar?

Jag känner mig lite duktig, efter skolan gick jag till skolans gym med en kompis och tränade lite, dock blev det ganska så väldigt lite eftersom att några mongopojkar satt och ockuperade vissa aparater (eller vad man nu kallar dem), de tränade inte med dem. De bara satt där. Sedan åkte jag i alla fall hem, blev hämtad vid stationen av pappa, åkte till ica maxi, handlade. Sedan kom jag hem och städade toaletten. Nu ska jag städa mitt rum, till råttan och bädda om min säng. Apropå städa till råttan, hoppas att jag har spån till honom! Sedan måste jag plugga lite, och läsa min bok. OCH duscha - herregud... Vi får se om jag lyckas med allt detta nu...
20090621023651
Tumblr_l9cuydymrx1qcb983o1_500_large
haha, älskar weheartit.com

Mean girl

Noll koll på allt, trots det har jag MVG-varningar i ett flertal ämnen. Eller, jag är PÅVÄG mot ett MVG i ett flertal ämnen, dock måste jag göra kursprov i NkA, eftersom att min uppsats om hållbart resande sög hästsnopp (oj, så får man inte säga.). Jag måste också ringa min g-mormor, ska nämligen göra ett repotage om henne och andra världskriget - woho! 
Imorgon ser jag fram emot ridning, pannkaka och samhälle. Samt matematik (om jag har det då, hoppashoppas). Engelska lite också, kanske. Fast mest ser jag fram emot pannkaka till lunch, om inte skolan fuckar upp allt och ger oss bajs med potatismos istället - gud vad jag är elak idag. Vad är det här?!
Nu ska jag sooooooooooooooooova. 
puss.

The world is insane

Hi dear readers. I hate my english teatcher, she forces me to write a letter from a charachter in a book, to another charachter in the same book. It's so freakin' difficult, because I seriosly can't write or talk in English, that's what I think anyway. 

Det är tråkigt att det går ett gammalt avsnitt av Bones på trean nu, och det är ännu mer tråkigt att jag måste skriva engelska grejen, och sedan duscha. :)
Tumblr_ldur7njeyv1qf18m6o1_500_large

Åsikter, endast åsikter.

Män som hatar kvinnor, det är namnet på en bok som är väldigt bra. Skriven av Stieg Larsson för den som inte visste. Detta inlägg ska dessvärre inte handla om vare sig boken, eller honom. Tyckte bara att boktiteln passar in på det som jag tänkte tala om; män som hatar, eller åtminstone helt saknar respekt för kvinnor.
Egentligen kanske detta inlägg borde skrivits - och postats igår, på nationella kvinnodagen. Dock tycker jag att en nationell kvinnodag känns lite överflödigt. Kvinnor, och män för den delen, ska väl respekteras varje dag året om? I alla fall. Vissa pojkar/killar/män ser kvinnor som objekt, som någon slags leksak. Personligen förstår jag det inte. Jag skulle aldrig behandla en kille som en leksak, det är respektlöst och oförskämt. Det är lika respektlöst och oförskämt att utnyttja någon, kvinna eller man, spelar ingen roll. Men, kan man fråga sig, varför behandlar då vissa pojkar/killar/män kvinnor som om de vore lägre stående varelser? Kanske handlar det om att deras fäder behandlade deras mödrar på det sättet? Kanske handlar det om något slags missförstånd - baserat på filmer etc. Eller så beror det på porrindustrin - något som jag ofta gillar att skylla på. Nu ska ni inte tro att jag någonsin har sett på porr, för det har jag inte, och därför kan jag heller inte garantera att det jag nu säger stämmer, så läs detta med en nypa salt. Det finns porrfilmer där kvinnor blir förnedrade, väldigt förnedrade - och det finns folk som tänder på det. Sedan finns även den vanliga porren som (utifrån vad jag har förstått utan att kolla på en enda porrfilm) kommer i ett flertal olika kategorier. I många porrfilmer så förnedras kvinnan även där, jag menar, hur förnedrande vore det inte att få en killes sats (dvs, sarre för den som inte förstår.) i ansiktet? Jag tror säkert inte att någon tycker att det är mysigt och skönt på riktigt. Precis som att jag inte tror att en kille skulle vilja att en tjej fick världens sprutorgasm i ansiktet på honom. Nu har jag glidit ifrån ämnet lite, men vad jag menar här är: unga killar ser dessa porrfilmer, och tror därefter att kvinnan ska bli förnedrad. Att hon faktiskt gillar och tänder på att bli kallad för hora och diverse andra skällsord, och att det faktiskt är okej att säga sådant! Nu finns det ju visserligen tjejer som faktiskt tänder på dyligt, men den "normala" (vem är "normal" egentligen? Vad är "normalt"?) kvinnan gör tyvärr inte det. Vilket innebär att dessa killar aldrig kommer att träffa någon vettig tjej att dela deras liv med - synd för dem.
Män som hatar kvinnor. De måste verkligen sakna både manlig förebild, och kvinnlig förebild! Likadant med kvinnor som hatar män - som garanterat också finns. Att leka med någon, att förnedra någon är aldrig okej. En kompis får aldrig förnedra och leka med en vän, samma sak med par. Det är oacceptabelt! - Så länge det inte är på bådas villkor visserligen.
Nu får ni dock inte tro att jag hatar män, för det gör jag verkligen inte. Jag stör mig bara otroligt mycket på killar som tror sig kunna styra och bestämma över tjejer - som inte alla killar gör, vilket innebär att jag inte stör mig på ALLA killar. Utan bara de (förhoppningsvis) få som behandlar tjejer som skit. Alla tjejer, och killar förtjänar att må bra i ett förhållande. Alla människor överhuvudtaget förtjänar att må bra.
Tack och hej leverpastej - åh gud vad äckligt. 
MVH Dagens moraltant.

Fettisdagen!

Detta är då min TREDJE semla, awesome. Antingen så äter jag ingenting imorgon, för att kompensera för alla extra kalorier som jag fått i mig idag. Eller så antar jag att jag inte fått i mig så många kalorier ändå, eftersom att två av dagens tre semlor blev uppätna direkt efter varandra. Vilket gör (enligt min, väldigt icke vetenskapligt baserade hypotes) att kroppen inte tar upp alla kalorier, eftersom att det finns ett "tak" på hur mycket kalorier man kan ta till sig. Sen om det stämmer eller inte, det vet jag inte. Hahaha.
Jag får alltid grädde på näsan när jag äter semlor, tyck synd om mig!
Fettisdagen är en bra dag. Man har liksom en ursäkt (och en sjukligt bra sådan) för att äta sjukt mycket, speciellt sjukt mycket grädde. Sedan att grädde är ganska nyttigt - beroende på hur man ser det. Det är en annan femma. :)

Nästan

Nu sitter jag i sängen, klockan är visserligen 45 minuter EFTER nio. Dock kollade jag på 101 sätt att åka ur en gameshow klockan nio, och då var jag klar. Så Haha, klarade mig nästan. 
Nu ska jag borsta tänderna, flytta på en lampa och läsa, sen sova. Natt.

Mongo!

Kioskmongo. 
Kolla hur kort mitt hår är nu! Jag känner mig naken :(
Imorse försov jag mig med en hel timme! Dock kom jag till skolan i tid i alla fall - är man duktig eller?
Nu sitter jag och pluggar, har precis skrivit klart svenskan. Nu ska jag räkna två tal i matteboken sedan blir det en dusch och efter det sängen, med boken. Ska vi säga att jag ligger i sängen klockan nio? Bra! Då kör vi på det.
Pussen.

Herremingud.

Har saknat personen som ett mongo. Yepp. 
Bajs.

Tjejdag.

Jag funderar på om man först ska springa ned till centrum (oj vad långt...) och köpa sig en snyggt nagellack för att sedan lägga sig i badet med ansiktsmask, peela kroppen och bara njuta med "brott och straff" ett tag. För att sedan leka tjej (leka tjej?..) och måla naglarna. FETT KUL. Frågan är bara hur jag ska måla naglarna? Med vilken färg osv. Just nu har jag glittriga naglar, haha. De ser lite silvriga ut, fast de är guldglitter med vitt över, lulz. Jag är sugen på typ svart och silver... Fast jag vet inte.
Francesinha-preta_large
Ap snyggt med matt svart lack, vart finns det?!
5375938625_5d9780186e_z_large
Blåååååå kanske?
Thing.13013127.l_largeHelt klart snyggast! - Älskar zebra mönster!
nej, nu ska jag dra på mig några kläder. Springa ner till centrum och kirra det! ..Tror jag.

Med detta säger jag; godnatt.

Jag tycker inte att bilden är olämplig på något sätt. Mest intressant, eller så är det bara vad det är. En egobild i ett jävla fönster, vem gör sånt? - Oj, jag. Hihihi. Dock tyckte jag att det var kul, och jag har äntligen lärt mig hur man "vänder" på bilden. Eller, spegelvänder den. För den som undrar så använder jag mig av Paint.NET ett gratis program som fungerar exakt som GIMP, dvs en billigare (gratis) och sämre (mycket) version av photoshop. Dock duger det, fotar ju inte så mycket och behöver därför inte redigera så mycket. Fast jag funderar på om man kan få PS av skolan, ska kolla runt lite och luska i det där. 


Nu väntar dock sängen och "Brott och straff" - som förövrigt nästan fick mig att börja bita på naglarna och gråta i går natt när jag läste den. Huvudpersonen drömde nämligen om hur några misshandlade en gammal draghäst - sjukt hemskt. Nu tror jag dock att det enda som väntar mig i boken är samveteskval och annat tjafs. Det spännande är redan över. Godnatt snuttisar, höhö.

Ah.

Helt plötsligt blev jag jätte sugen på såna där chips man äter till tacos - gud vad gott det skulle vara! Så är jag sugen på "ostbollar", ni vet, ostbågarna fast de är bollar... I alla fall! Idag träffade jag mina underbara klasskompisar (fast ena tjejen går inte längre i min klass. Men hon har gått i min klass, så hon räknas ändå som klasskompis.). Vi gjorde inte mycket, gick runt i stora staden och pratade typ. Sedan funderade jag på om jag skulle följa med dem vidare, och antagligen åka till Järna. Men jag orkade inte... :c
Imorgon kommer världens underbaraste människa hem! Hihihihihi.
Nu funderar jag på om jag ska ha i massa inpackning i mitt löshår... Hmmmmmm.

Dagens!

Haha, det var länge sedan jag la upp en "dagens outfit" och grejer, så här kommer det (och lite bilder från när jag var i Särholmen - nej, inte SKÄRholmen. SÄRholmen.) Först kanske jag ska avslöja vad jag köpte? Helt onödiga grejer egentligen. Fast nä.
Jag köpte
Datafodral (sleeve grej ni vet). Leopardmönster från New Yorker. Jätte fin! 99 kr.
Hud lotion som luktar godis - ÖB. Jag älskar ÖB. Kostade typ 29.
Deoderant - ÖB 20 kr
Rutigt block - ÖB 15 kr (dock stod det 10 där jag tog det.)
Solglasögon (ray-ban inspirerade. Kände bara att jag var tvungen att ha såna, haha) - Glitter 90 kr.
Det var det jag köpte. Tänkte köpa mer, men hittade inget jag verkligen ville ha så.

Sjukt seriösa tjejer!

Solen lyser, men det är ändå kallt...?

Guten morgen! 
Just nu sitter jag bara och slappar järnet. Men ska nog masa mig upp ur soffan och börja fixa mig snart! Jag ska nämligen träffa en klasskompis, Melanie, och åka till skärholmen! Vilket kommer bli jätte kul, för jag och Melanie har aldrig umgåts utanför skolan hittills! Vilket i grund och botten är ganska mongo, men vi skyller på att vi bor så långt ifrån varandra. Lol.
Senare idag ska jag nog börja att skriva om min engelska bok som jag läste ut igår. Självklart så slutade den precis som jag misstänkte att den skulle - de rymde iväg tillsammans. Eller tjejen rymde, killen skulle åka hemifrån för att skaffa jobb. Om ni funderar på vilken bok jag menar så: Across the Barricades skriven av Joan Lingard. Personligen så tycker jag att den är ganska seg och lite småtråkig.
Jaja, nu ska jag fixa mig! Jag älskar fortfarande mitt hår, även om jag är lite besviken för att han tog ganska mycket på längden. Men det var bara för att mitt hår var så himla överdrivet slitet! Så nu är det inget slitet i mitt hår alls. Speciellt inte där mitt hår är extremt kort! ;') Dock gör det inte överdrivet mycket att det är lite kort - jag har ändå löshår! :)

I did it! :D

Så jävla nöjd!

RSS 2.0