NIN<3

Closer <3 
mmmmmh,

Mätt som en plätt!

Kom hem för en stund sen, var i Huddinge och träffade lite folk och fick massa saker att tänka på på vägen hem.. Jaja, sen när jag kom hem så stod världens godaste mat i ugnen, och gissa om jag är mätt nu! Världens godaste kött, massa pommes frites (haha, jag gillar inte att skriva det, har garanterat stavat fel) och vitlöksbröd! Och jag har ätit waaaaaaay mer än min mage egentligen klarar av, och så cola på det... Jag kommer bli sååå tjock! ..Eller inte! :))
Jag funderar på om man ska leka lite med ansiktsfärger och se om man kan fota, är så sugen på det!

Dagens slut

Sexy med röda läppar<3 

Tänkte ta en massa bilder idag, men så var kameran självklart död :c 
Så jag kommer sno bilder ifrån folk i klassen (a) ;)

Marilyn Monroe WB!

Yez, så ser jag ut! Misslyckades ändå ganska fatalt med utseendet, men jaja. Skitsamma, jag är typ den enda som är utklädd :c

Spökvecka, utklädnings fredag

Imorgon ska vi ha en "utklädnings dag" i skolan, för er som jag inte har berättat det för så ska jag klä ut mig till Marilyn Monroe! Varför? - Hon är och kommer alltid att vara världens snyggaste tjej, och hon är tuff! Jag vill vara som henne! :) 

Bilder får ni imorgon ;)
Snygg, satan!

Chemistry

Vi börjar dagen med en kemi-lab, och förhoppningsvis med att få tillbaka provresultat. Hmmm... 

Live in December

Jag har alltid haft svårt för att "placera mig själv i ett fack" vad det gäller stil, både musikstil och klädstil. Men jag tror att jag åtminstone har kommit på ett ord som kan beskriva mig ganska bra, både musik- och klädstil: mysrock.
Visst var det ett bra ord? Kom på det idag när jag satt hemma hos en barndomsvän till mig, drack té och uppdaterade varandra med senaste nytt och skvaller. Visserligen stämmer det inte in helt, då jag även lyssnar på typ "snabb rock" haha, kan man säga så? Men, jag älskar mysrock också! Det är något som jag i princip har växt upp med så, ja.
Jaja, ska väl hoppa in i duschen, är äcklig. Och sen är det sängen som gäller! 
Godnatt!

Dagens outfit...?

Eller är det en ego bild mest tagen för att min råtta sitter på axeln min?...
Eller i armvecket då. 
Råttan heter Laban, men är mr. Laban för er som inte sett honom förr ;)
Nej, nu ska jag håva i mig min frukost, och sen bär det av mot bussen till Skuuuuuulaaaaaaaaan.

Onödig information

Använde min nya kofta idag med ett par härligt svarta strumpbyxor, det var mysigt! 

I have a thing for ugly faces.

Datasal<3

Sitter på Engelska lektionen, ofcourse, och pluggar inför provet imorgon. Det är lätt, och jag vill hem. Men sen efter Engelskan har vi ju självklart SH, blä.

Plugg!

Nu tänkte jag att jag skulle vara lite ambitiös och plugga engelska till engelska provEN nu i veckan. Det är ganska nice, för det är det enda vi behöver plugga och sen är det helg! Jag har ganska lätt för Engelska ändå, så då är det bara bra att plugga mer, så att jag förhoppningsvis nitar ett MVG!
mmmmmmmmh, Engelska A!

Andra bloggen

louiii.blogg.se är nu uppdaterad med mina härliga åsikter om porrskådisar, typ. Inlägget är dock fult eftersom att mina styckeindelningar vägrar hamna där dem ska! Bajsblogg.se

Knas

Är det bara jag som blir fascinerad och inspirerad av galna bilder? Typ såna här: (alla bilder hittade på wehearit)
Äckligt härligt.

Dagens min

Sitter och äter frukost och dricker kaffe med o'boy nu, vet ni hur gott det är? Det låter typ bajs, men det är suuuuper gott! Testa! Fast det ska vara snabbkaffe, annars funkar det inte ;) Sen blir det skuuuulan, vilket är ganska kul, vi börjar med film... Das Boot, gissa vilket språk jag läser? :) 
Men nu måste jag skynda lite, ska dra om en kvart...
Ha det bäst!

Baby, did you forget to take your meds?

Placebo är ett band som min morbror tipsade mig om för längesedan, jag lyssnade på en låt och fastnade! Om man ska jämföra dem med något annat band så måste det nog bli svenska Kent... Fast ändå inte. Dem är bra i alla fall! Konstig musik, men bra! Favoritlåtarna måste vara: 

Running Up That Hill, som de flesta måste ha hört. Antingen deras version eller Kate Bush version, originalet förövrigt.
Meds
Song To Say Goodbye
Fuck U
Special Needs
Battle For The Sun
och flera andra! Rekommenderas verkligen för dem som gillar typ.. Udda(?) musik.
mmmmh<3

Mhmmmm, kläder<3

Var inne i vår kära huvudstad igår och slösade lite pengar, visserligen var 400 av dem pappas, men jag slösade dem ändå! Bara för att jag fick. Tänkte vara duktig och visa vad jag köpte.. Det var inte så mycket, men det var nice!
Hihihihi.
Vanligt svart linne från Gina Tricot, lite längre, lite bättre
Oversize kofta, mhmmm, också från GT
Mössa ifrån H&M's killavdelning (a) 
Och jeans från inget mindre än Weekday!
Färgade (eller, slingade) håret idag också, så nu är jag typ helblond igen, nice! Men det får ni bild på en annan dag, eller senare. För nu är det kaos!

i-landsproblem

Jag behöver göra av med pengar!

HAHAHAHAHA! Fjortismin

Oj, ehehe. Idag ser jag fjortis ut! Epic som faaaaaaan. Men eftersom att fjortisar är så söta så gör det inget!
Matteprov idag, kaos! Jag ska skriva aset av mig, ehehehe. Lite panik, menmen. Jag misstänker att jag har fått bra resultat på biologi och kemi-provet i alla fall, och SH provet fick jag VG på, och det är det första provet i SH hittills. Så jag behöver ju inte fokusera på så många fler ämnen än matte. Tur för mig!
Förövrigt så är det jätte kul att räkna molmassa och sånt! :)
Jag måste färga håret och köpa mössa... Tur att studiebidraget finns! <3


Temadag - miljö

Typ temadag i skolan idag, klimatet och miljön. Ganska intressant, min diskussions förmåga kom igång i början i alla fall, sen blev det segt. Dagen fick mig i alla fall att tänka mer på den här låten, och speciellt denna del av texten: 


The sun and sea could power us
No-longer cower in oil lust
Chernobyl is still a stain 
of the dangers of this game


Enter Shikari <3

Splice me together again

Udda men bra film - Splice. Handlar om två biokemister som leker lite med olika DNA. Resultatet ser ni ovan, resten får ni ta reda på själva. Ganska grym var den.
Jag ska också bli biokemist!
Nej, nu borde jag gå och sova. Upp tidigt satan imorgon och börja dagen med biologi-prov (om jag har förstått det hela rätt) och sen är det kemi lektion som vanligt (shit, det börjar ju bra med att bli biokemist ;D)
Ska se om jag orkar uppdatera nåt imorgon också!

Harder

Åh vad jag måste plugga mycket. Biologiprov på torsdag (som egentligen skulle vara igår) matteprov på fredag (paniiiiiik) och... Hitta på något att skriva en novell om! 

Egentligen är det inte mycket, men det är mer än vad jag någonsin har haft... Så... Det känns liksom som att de lägger proven samtidigt? Skumt. Så skulle jag i och för sig behöva plugga Engelska också. Prov den 27:onde... Och den 29:onde... Jippi! Men jag älskar NV ändå!
Typ sådär känner jag mig! :D

Borsta tänderna när du är riktigt gla', eller trött...

Ska strax gå och nanna kudde, eller åtminstone försöka. Det finns så mycket som bara snurrar runt i mitt huvud. Usch. Imorgon så gäller det att gå upp tidigt och dra till stallet, där det vankas sitsträning, det är nice! Det jobbigaste är att mitt hår är blött och jag måste sova med det så... I-landsproblem big time! 

Nej, godnatt.

R.I.P mina byxor
Mina fina jeansleggings som jag har älskat så i över ett år nu har vikt hädan. DEM ÄR TRASIGA!! Sadface på det, hej pappa? (a) 

R.I.P

Collective Soul

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen. Jag har varit upptagen på annat håll... Ehehe. Men nu ska jag vara hos pappa i två veckor, så den enda anledningen till att uppdateringen blir dålig då är för att jag kommer behöva plugga galet. Men det fixar sig.
Jag har inte gjort mycket sedan jag uppdaterade sist, menmen. Jag borde egentligen inte ha en blogg överhuvudtaget. För jag är inte gjord för att skriva varje dag, hela tiden, jag har försökt att föra dagbok förut men det fungerar inte heller, haha. Men jag ska försöka bättra mig nu! Planera din tid... Skola före vänner och annat tjafs. Fast det känns lite surt, för jag vill verkligen inte vara osocial! Men det handlar om prioriteringar. Men jag ska få tummen ur min röv snart och verkligen planera min tid. För bara jag vill så kommer jag kunna både plugga, träffa vänner OCH blogga bra. Vilket gynnar typ ALLA! Fast mest mig, haha *ego*.
Men snart ska jag nog gå och sova järnet så att jag är pigg imorgon. Fast jag undrar om vi ska ha våra datorer med oss då... Det är en ganska bra fråga, lets smsa någon och få svar på det.
En sak som är grymt irriterande är att min eyeliner som jag hade förut är helt borta, och jag som vill använda den! Fyfan, :c

Ah men typ... HEJ!


Skolan :)

Sitter på en svenska lektion just nu, internet har börjat fungera, äntligen. Men jag kan inte logga in med mina inloggningsuppgifter, vilket är segt! Jag kanske har fel? Jaja. 

Nu ska jag läsa en krånglig text :) 
Hejdååå

Filmtaaaaajmmmmm

Kollade film med några för bara någon halvtimme sedan? Iaf så glodde vi på Frozen. Vad den handlar om får ni ta reda på själv, den var seg... Jaja :)

IKEA

Var på IKEA med mamma för en stund sedan och köpte lite hyllor och sånt, så snart kommer jag få ett riktigt snyggt rum! 
Håller på att städa just nu så att jag kan lägga in min matta, och imorgon åker kanske resten upp. Svart och rött, kan det bli mer trevligt? :D

Nu är det fredagsmyyyyys, om det så är det sista jag gör!

Slö tittar på top model, borde städa mitt rum och grejer... :c

Nya vinterskorna kanske? ;D


Clothes, clothes, clothes

Jag vill köpa kläder! Jag är otroligt taggad på det!

Fit for fight, or not.

Ska iväg på ett bodypump-pass senare ikväll, något som jag gjorde varannan vecka i våras och nu har jag inte tränat på nästan ett halv år! Så jag lär vara helt död imorgon! 
Jag kanske också borde försöka färdigställa min labbrapport i kemin, som typ ska vara klar imorgon, ehehehe. Kanske kan få dispans (heter det så?!)? :) Det är egentligen inte svårt, bara skriva av alla anteckningar och sluta glo på tv, unga mödrar, haha! Roligaste och mest hemska program som går på tv.
Nej, nu ska jag försöka trotsa min trötthet! (somnade på SH-provet idag...) Och plugga, och träna senare! :) 

Önska mig lycka till! Puss ;D

Världens finaste hund! Som är min, och resten av familjens


SÅ JEFLA SNYGGT!

vem tjejen är vet jag inte, men damn jag hade velat veta!

Jag ska nog klippa sådär... Så snyggt! Och jag har bestämt mig för att bli mer som min mamma var när hon var ung, dvs lite vild och galen som inte brydde sig om så mycket som handlade om utseende. Och hon klippte sig (det gör hon fortfarande) som hon vill, för att det var snyggt. Och inget mer med det. 
Så, nog för att jag faktiskt tänker göra det, men vad tycker ni? :)

H&M almost took my money

'
Köpte en sån här idag! "root lifter" eller nåt sånt. Ska testa och se om det funkar, om man får mer volym i håret... Och om det funkar gjorde jag ett jätte kap, som ni ser så är det 50% på den! Men kvinnan i kassan var så korkad att hon glömde dra av rabatten, men jag ifrågasatte henne :D 
Så jag fick min rabatt tillslut! 

Nu sitter jag och försöker skriva min labbrapport i kemin, det går inte så bra. Jag är inte bra på vetenskapligt språk, och jag vet inte vad man ska använda för ord för en plastgrej med "gropar" i som man häller olika kemikalier i. Blä... 
Jaja, hunden luktar prutt. Och sen ikväll ska vi på valpkurs, jag och prutthunden alltså :')

Redigeringsprogram - gratis

Jag har inte tillgång till PS, och känner varken för att lägga ut tusen spänn på ett program, eller ladda ner det. Så jag spanade runt lite på world wide web (hihi) och snubblade över PAINT.net, som är som GIMP, och alla andra gratis program, alltså en väldigt nedbantad version av Photoshop (som jag egentligen älskar, men som sagt...)
Jag vet dock inte hur det fungerar exakt ännu. Jag har ett hum, men jag ska nog lära mig ska ni se! Jag tycker verkligen att det är kul att sitta och leka med kontraster osv. Jag rekommenderar verkligen att ha ett redigeringsprogram installerat på datorn, trots att de inte är dem bästa, dels för att det är bra tidsfördriv (haha) och för att man någon gång kanske tar en jätte bra bild, som man kanske vill ha mörkare, då är det jätte lätt att fixa!
Jag ska leka lite mer med PAINT, och sedan får ni en utvärdering av programmet, utifrån mina futtiga kunskaper om programmet haha. Men då kommer jag säga om det är lätt att använda osv.
En snabb bild på Laban som jag lekte med i det nya programmet:

Trött råtta i ljust rum - Labanbebis


Sagor för barnen som är som du


RSS 2.0