Lite smått och gott

Min dator är hos datateknikerna sedan i tisdags, därför har jag inte varit aktiv alls! Trots att jag tänkt tanken. Anledningen till att datorn är hos datateknikerna är att jag ska få photoshop! Jag är ganska exalterad inför det, nu när jag har en systemkamera så vill jag lära mig att redigera ordentligt. Problemet är dock att som det ser ut nu (fast, jag ser det ju inte) så är allt på japanska, ett språk jag av förklarliga skäl inte hanterar så bra.

Träning. Ja, jag har tränat! Inte så värst mycket kanske. Men i onsdagsmorse så gick jag en snabb promenad med stavar och vikter på fötterna tillsammans med hunden! När jag kom hem gjorde jag några sit-ups och gjorde några repetetitioner med hantlar. Efter det gick jag till tåget.
Torsdags, inget speciellt. Hade skavsår. Men gick hem ifrån tåget, och gjorde sit-ups på kvällen.
Idag. Sit-ups imorse och lite hantlar, men annars inget. Gick till och från tåget samt gått runt i Skärholmen. Apropå Skärholmen, var där med Elin och kollade runt lite. Hon skulle fixa present till sin pojkvän och jag hängde på och glodde lite i affärer som Gina Tricot, och det är där min poäng (som är träningsrelaterad) kommer! Jag tänkte kolla efter ett par träningstights som jag sett på deras hemsida. MEN! De fanns inte. Så jag köpte absolut ingenting. Yepyep.

Jag fick en yogamatta igår av mamma och kurre! Så ska återuppliva mina yoga-kunskaper tänkte jag, och sen kan man ju göra sit-ups på den. Min dator har varit hos datateknikerna i skolan sedan i tisdags, antar att den ännu inte är klar så hoppas på att jag har den, och ps, på måndag! Men problemen med ps hade tydligen hopat sig ganska rejält. Först hittade de inte den första skivan, och sedan när de hade hittat en annan skiva, då blev allt installerat på japanska. Och sist jag kollade kunde jag inte japanska... Jappjapp.

BTW

Outfit (eller utfit som jag säger för att skämta till livet lite när det är som gråast)

Och så en facelook med lite stjärnor osv som är tillagda i bdb:s (eller dv, hatar skiten) redigeringsfunktion! Dock ska jag kirra ps imorgon och sakta men säkert lära mig hur man göra dylika saker i ps. 
Peace out and etc.

Träningsbloggen? Haha.

Äh, ah. Ska göra mitt första "träningsinlägg".
Tänkte gå upp lite tidigare än vad jag behövde för att göra ett antal sit-ups imorse! Gjorde tjugo stycken, det räckte. Speciellt när jag insåg en timme senare att jag hade missat min buss med en halv minut och var därför tvungen att halvt om halvt springa till centrum för att hinna med tåget! Jag kom trots allt ändå i tid till skolan, så allt var frid och fröjd.
Efter skolan så gick jag hem, lite segare att gå hem än till centrum dock, eftersom det är uppförsbacke hela vägen hem. Sedan, ytterligare någon timme/timmar senare så kom mamma hem, och då följde jag med henne och hennes arbetskamrat ut på stavgång! Lånade mammas jobbiga stavar, vet inte vad de heter, men de har motstånd i sig i alla fall! Riktigt jobbigt var det! Fick mjölksyra i armarna efter en väldigt kort stund, det gick dock över sen. Så vi får se om jag har träningsvärk imorgon! Nu tänkte jag göra ytterligare lite sit-ups sen blir det duschen som är mitt nästa mål.
Jag ska nu försöka att gå promenader med stavar så ofta som möjligt, och när studiebidraget landar på mitt konto så funderar jag på att köpa ett månadskort på Huddingehallen och träna två dagar i veckan. Men vi får se hur det blir med det! Det är ju ändå 350 kr, och det är ganska mycket pengar när man bara får 1050 kr/månad och så ska jag ju leva också, och kunna fylla på min mobil! Så vi får se.
Fick förresten en väldigt fin kommentar nu!

I just want to say thank you so much! I couldn't reply on your blog, because I didn't really find where to leave a comment! But, thank you! I really appreciate it! :) 
/ Maloue

Livet.

Jag är oaktiv, osocial, arbetslös, okreativ,  och allmänt tråkig. 
Jag vill vara, träningsfreak, 5 kg lättare, arbetandes, kreativ och allmänt skojsig.
Sen vill jag se ut typ såhär också: 

(Lua P: lookbook.nu)
Fyller arton om 2 månader! Då hoppas jag att jag har jobb, ett par dr Martens och har gått ned fem kg. :)

RSS 2.0