Fick en sådan plötslig lust till att blogga.

Upptäckte dessutom att folk har besökt min blogg, varför? Den har varit inaktiv, eller JAG har varit inaktiv sjukligt länge.
Jag är så innerligt trött på min kropp och har därför gjort följande deal med min pojkvän: inget godis förens på höstlovet! Hittills har det gått suveränt och faktum är att jag nästan inte ens är sugen på godis längre. I alla fall inte lösgodis, det känns nästan lite äckligt när man tänker på vad det innehåller. Choklad däremot... HERREGUD.
Som jag redan har sagt så är jag sjukt trött på min kropp och funderar därför på att använda denna blogg som en motivation istället för skitsnack som jag har gjort hittills. Alltså, genom att uppdatera om mina framsteg på viktfronten, träning och hälsa motivera mig till att fortsätta. Det finns äckligt många träningsbloggar därute, men det skiter jag i.  Mitt mål är inte (och har aldrig varit) att få en stor blogg. Mitt mål är snarare att få ventilera mina tankar mer eller mindre och det är väl allas grundtanke när de startar en blogg? Jaja, tillbaka till mina funderingar, eller förklaringar snarare.
Jag har några få mål som jag ska försöka att nå innan jag fyller arton (om typ fem månader, aaaah) eller åtminstonde till och med nästa sommar, dessa är: 
  • Väga 57 kg, eller mindre (helst mindre),
  • Kunna jogga längre sträckor och ev. ställa upp i något "lopp".
  • Bli mer hälsosam och bekväm med min kropp.
Alla dessa mål går egentligen hand i hand. Äter jag mer hälsosamt och tränar så kommer jag antagligen att gå ned i vikt och jag blir mer hälsosam. I och med viktnedgången så kommer jag att bli mer bekväm med min kropp. Om jag uppnår allt detta lär jag orka ställa upp i ett "lopp". Se, precis som att man måste förstå matematik för att kunna fungera relativt i fysik, kemi och biologi.
För att kunna uppnå allt detta behöver jag:
  • Motivation (är sämt på att motivera mig själv),
  • Ett gymkort.
Gymkort är snuskigt dyrt och jag har inte de pengarna - sponsring accepteras gärna! (Haha). Men så länge det är någolunda varmt ute så ska jag kämpa! Motivationen tror jag att jag mestadels kommer att behöva så här i början. Det finns många som vittnar om att i ett visst stadie så blir träningen ett beroende, DIT vill jag komma!
Nej, nu har jag inte tid med skitsnack. Här ska det pluggas psykologi.

RSS 2.0