Städa........

Sitter i min väldigt stökiga säng som står belägen i mitt väldigt stökiga rum för tillfället. Jag ska städa, faktiskt! Men jag väntar lite till först... kom hem för inte så länge sedan så... :) ska dock städa!
BTW, jag och pappa ska fixa klättringcertifikat. Är aspepp på att börja klättra! Likt spindelmannen ska jag närmast flyta uppför väggarna. VÄRT!

The things you try to do, but fails.

Från och med imorgon ska jag äta gröt varje morgon! Eller iaf varje morgon i två veckor framöver! En portion = 140 kcal, det är allmänt nyttigt och fiberrikt och du står dig på det! Låter som en dröm i mina öron, när det kommer till munnen däremot, då blir det en mardröm. Fast det fixas med lite sylt!
Jag har tänkt massor sedan ett möte i lördags, tänkandet har inte riktigt lett någon vart ännu, men kommer förhoppningsvis att leda någonstans framöver! Det enda jag verkligen har kommit fram till är att jag måste sätta mig ned och skriva ihop ett brev. Inget mejl, utan ett handskrivet brev som ska skickas på posten med frimärke och hela fadderuttan! Apropå brev, ska nog börja skriva brev! Skaffa mig en brevvän, trotsa facebook och köra på old school. Hur mysigt är det inte att få brev liksom?
Nu ska jag städa undan i sängen, borsta tänderna och plugga.

RSS 2.0