Det var inte igår

Som rubriken påpekar och som arkivet bekräftar så var det inte direkt igår som jag uppdaterade. Snarare månader, nästan år, sedan jag senast uppdaterade. Så tänkte väl skriva några väl(eller inte) valda ord om hur läget är.
Jag har precis börjat trean, tredje ring, sista gymnasie året, vad fan man nu väljer att kalla det. Ångesten hopar sig redan efter två (egentligen tre, varav två riktiga) dagar i skolan, och det beror (kanske) mest på PROJEKTARBETE! Blir kallsvettig bara jag tänker på det. Vad ska jag göra? Hur ska jag göra? Kommer jag hinna i tid? Nej, inte kul.
Dessutom så är det ju ångest inför att sluta gymnasiet, att lämna tryggheten med att gå i skolan som jag gjort de sista 12 åren. Visst, jag lämnade ju skolan för tre år sedan också, men då gjorde jag det med vetskapen om att jag faktiskt hade TRE år kvar! Nu vet jag ingenting. Kanske kommer jag inte ens att plugga om lite mer än ett år? Kanske är jag officiellt arbetslös och räknas till den skara drälliga ungdomar. Nej tack!
Utöver projektarbetet så står jag inför några val. Att ta bort Fysik B och läsa MaD och biologi breddning (mikrobiologi), fortsätta läsa Fysik B och skita i det andra eller läsa MaD som utökat?! AAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
Sedan vill jag även ha ett jobb och börja träna. HUR SKA JAG HINNA MED ALLT OVANSTÅENDE + POJKVÄN + FAMILJ + HA LEDIGA HELGER?!?!?!?!?!?!?!?!?! Utbränd 18 åring på G.
SHIT LIVET.

RSS 2.0