Nervöööööööös!

Nu är det bestämt. Imorgon blire sidecut, om jag inte fegar ur i sista sekund ;o

bajs.

Haha, tydligen så har mamma bokat in mig på sånt där "modell för en dag" grej. Så nästa lördag ska jag fotas. Flumigt. Hoppas att jag är på humör då, annars går det åt pipsvängen. Så hoppas jag att bilderna inte kostar typ 500 spänn/st. För någon bild skulle vara kul att ha. 
Snart ska jag i alla fall träffa min syssling, så ska vi åka till vår gammelmormor! Kulkulkul.
Jag ser ut som vanligt, såklart.

Töntar.

Schlager festen var kass som vanligt dåra, överraskad? - Nej.
Jag blir så irriterad på ungdomar som är där jag bor. Som alla vet (eller kanske inte) så bor jag i ett hyreshus. Nära huset som jag bor i ligger ett garage. I det garaget brukar ungdomar i min egen ålder hänga på kvällar/nätter och på sista tiden så har det förekommit vandalism på diverse bilar i det garaget. Bilar som blivit välta, sparkade på osv. Min pojkvän fick sin bil (moppebil) vält typ veckorna innan vi blev "tillsammans" precis där. Och när jag kom till mamma för bara en vecka sedan fick jag reda på att ytterligare en bil blivit vält (den bilen var jätte söt. Mr Bean bil om ni vet hur den ser ut). Och nu när mammas pojkvän skulle ut och snurra på p-skivan i sin bil hör han hur det dundrar och pratas på våningen över honom. När han kom upp igen så berättade han det och vi ställde oss på balkongen. Så ser jag folk som står i garaget, massor med ungdomar ca 6 st var de. De stod vid grinden upp till den översta våningen i garaget (som är låst. P-platserna på näst översta och översta våningen i p-garaget är förhyrda nämligen. Så de "skyddas" av grindar som bara kan öppnas av dem som har nyckel dit.) och såg ut som att de försökte ta sig in.
Jag blir så himla irriterad på sådant! Har dem inget bättre för sig på kvällarna så att de känner att de måste hålla på att vandalisera för att ha kul? Är det inte bättre att gå hem och sova då? I alla fall. Mamma och hennes kille försökte få tag i något nummer till bevakningstjänst eller väktare, dock fick dem inte tag i något nummer och ungdomarna gick hann gå. Så himla jätte irriterande i alla fall. Men nu ska jag försöka sova! Vi hörs imorgon, tror jag. Då ska jag försöka boka klipptid så att jag äntligen kan bli av med mina slitna toppar och dra tummen ur röven och köra sidecut. Om sex dagar kommer min favorit äntligen hem! 

Godnatt <3

Schlagerfestivalen nästa!

Ja, melodifestivalen nurå. Blir första gången för mig i år, hoppas att det blir kul! :)
Weheartit: 
Tumblr_lgvuvj97du1qhqec7o1_500_large
Tumblr_lglgb9bkgp1qee743o1_400_large
Ah. Den rödahåriga tjejens ögonbryn var ju helt otroliga.

:)

Jag som tänkte göra cheesecake för första gången, men nej tydligen inte. Eftersom att den skulle vara i frysen över natten. Gud vad irriterande! Menmen, sånt händer. Nu funderar jag på att hoppa in i duschen, köra en hårinpackning, body scrub grej och sånt. Mysigt. Sen får det väl bli att städa rummet och till Laban lite (om jag hinner/hittar orken, lol). Juste, jag ska eventuellt måla naglarna också. Men innan jag gör något av det måste jag dumpa den sovande lilla hunden som har ockuperat mitt knä! 
Puss :)

snyggt

Såna här shorts ska jag ha på mig i sommar! - Eller inte...
Tumblr_lh6i890jw71qetcfxo1_500_large
Nu ska jag möta pappa i centrum! Han bjuder på Donken ;D;D;D;D;D;D 
hahaha.

okonsekvent

Jag är så okonsekvent! Jag sa att jag skulle fixa Labans bur. Har jag gjort det? - Nej just det.
Igår sa jag till mamma att jag skulle plugga när jag kom hem. Har jag gjort det? - Precis vad jag INTE har gjort.
Jag lovade mamma dyrt och heligt att jag skulle hålla ordning på mitt rum. Gör jag det? - NEJ.
Fy vad jag är dålig.

Rådis

Soleilfetis_large
Hahaha, vilken söt råtta! 
Funderar på att fixa Labans bur, det var längesedan. (:

Världens snyggaste kvinnor (enligt mig dåra)

Photo-35154ff0092a79ad655cab4e264aef36_h_largeMegan Fox, ofc.
Tumblr_lgqsnue5jv1qac1soo1_500_largeAngelina Jolie. Det finns mycket bättre bilder på henne (gillar när hon är lite rockig sådär) men hon är alltid snygg och är även en bra skådespelerska!
Tumblr_lftx2fkrv51qbz3wao1_500_largeAudrey Kitching, helt underbart jätte cool.
Det var dem jag tänkte på nu. Annars finns det en del bloggar som drivs av GRYMT snygga människor, dessa är bloggar jag även följer flitigt!
http://rothbart.blogg.se/
http://bettybooze.blogg.se/
http://glitterbox.blogg.se/
Jaaaaa....

Samhälle.

Sambolagen är egentligen ganska mongo. Ingen har egentligen rätt till någonting, förutom hälftten av den gemensamma bostaden och det gemensamma bohaget (bohag: hushållsmaskiner, möbler mm.). Och om jag förstår det rätt, så gäller det efter att man ansökt om bodelning? Påminn mig om att aldrig bli sambo med någon, för det låter nästan mer lockade att gifta sig med någon. Eller nej, då måste man skriva äktenskapsförord om man inte vill bli av med allt i en skilsmässa.

plugg,plugg,plugg.

Nu ska jag försöka plugga lite biologi, har nämligen förhör imorgon och prov veckan efter lovet! Sedan blir det plugg under hela nästa vecka. Behöver komma i kapp och läsa på en del. :)

Tåget och naturhistoriska nästa.

Anneli: jag läste första kapitlet igår, verkar inte helt dumt och hemskt, än så länge! :D

Brott och straff

Nu ska jag strax bege mig upp till biblioteket för att låna denna härliga bok:
KULKULKUL! :D

Engelska nu.

Ska försöka rätta en text jag skrev förut, fick bara MVG- på den :c (ha ha ha) sen ska jag stanna i skolan och plugga, jag pluggar typ bäst i skolan. Åh, det är kaos i klassrummet, ont i huvudet. 

Romme igår! (bildbomb)

...okej, det var extremt segt att ladda upp bilder. Så jag skojade bara angående bildbomben! Den får komma en annan dag istället. (:

Städa, packa och åka till min mor.

Snodde bilden från fina Bella <3

Vill ha begär just nu.

Wind_music_by_globuszz_large
För den som inte förstår så: 
HTC wildfire 
Nikon d3100
Sommar
och sommar vill jag ha mest!

(:

Fotade med söta Bella idag! Bilderna får ni se någon dag. När jag vaknade idag var det typ svinkallt verkligen, pannan hade lagt av. Pappa lyckades dock fixa det (med hjälp av pann-killen i telefon, haha!) och nu kör jag en "Micke" och har en kupé värmare i mitt rum, det funkar faktiskt! Annars så gör jag ingenting. :c

fight club

Äntligen har jag sett den film jag hört så mycket gott om. Fight Club. Den var riktigt bra, och jag menar riktigt, bra. Dock var den något förvirrande... Men helt klart bra! 
Och... Brad Pitt är ju inte lite snygg? 
Haha, var förresten med om världens roligaste grej nyss. Min lillebror som ligger och sover i soffan satte sig plötsligt upp, kollade på mig log och började prata. Jag vet inte riktigt vad han pratade om, men jag hörde "de står därborta, viskar" eller något i den stilen. Först blev jag nästan rädd, sedan började jag as garva. Vilket slutade med att min bror sa "håll käften, du är så...." då skrattade jag bara mer, och råkade andas in mitt eget hår. Jag undrar om han verkligen var vaken eller om han sov. Sov han så vet jag att det har hänt tidigare, så. Maybe he's a sleepwalker? Nu ska jag i alla fall borsta tänderna och försöka gå och lägga mig. Godnatt :)

Önskar mig: Converse

3756321349_e909d3e370_z_large

Alexisonfire

Biologilektionen slutade typ nyss, egentligen slutar den om tio minuter, haha. Nu är det tyska som gäller! Dock kommer jag inte kunna koncentrera mig alls. Förövrigt måste jag ladda ner musik med alexisonfire, de är bra. 
Jag sitter just nu i min pojkväns tröja, bara för att han är påväg till Thailand just nu, sadface.

I was born to be a dentist

Tandläkare som sagt! ;D 
Annars vore ju proffesionell pokerspelare inte vara så dumt, hur fan spelar man poker?
Testet finns här om du har lust att se vad du ska bli. Yes. Nu ska jag nog gå och sova, eller ska kolla när jag börjar imorgon först, har sovmorgon och slutar tidigare än vanligt - nice! Godnatt people <3

FB missbruk

Jag kom på en grej nyss, och undrar därför: är jag den enda som stör mig på alla "allt är så jävla värdelöst" status uppdateringar på fb? Jätte tråkigt att se, helt ärligt. Jag förstår liksom att folk mår dåligt osv, men fb är INTE rätt ställe för sånt. Tycker jag. Fb är mer för "åh, ut med kompisarna nästa", "lektion nu!", "fika" och all annan form av ordbajseri, man behöver inte heller skriva vad som händer varje sekund varje dag, det blir FÖR mycket...

<33333333333333

Åh! Kom på att jag fyller år om prick en månad, vilket innebär att det är en månad och två dagar kvar till MCR!
Tumblr_lgji5ezrxg1qbvr1zo1_500_large
Tumblr_lb8a30ztnw1qa7wkeo1_500_large
Kommer bli sååååå awesome!

"It's so hot in here" "Oh, do you want me to leave?"

JAG HAR TAPPAT MIN TJUGA! :'( Antar att det är sånt som händer när man har pengar i BH:n... Förövrigt, jag måste få tummen ur röven snart: 
166481_10150120896280605_628305604_8171688_2191787_n_large
Jag ska nog inte göra mer än så... I alla fall inte till en början (vågar inte..). Det är så fruktansvärt snyggt! Nu måste jag skriva en biologi refklektion, och räkna matte... Prov imorgon... :c 
På fredag åker min pojke bort - sadface. Fast då kan jag klippa sidecut (a)
Just nu ser jag nog väldigt konfundenderad ut. Det är en tjej som sjunger om att hon kan göra som en kille, och typ ta på hennes skrev och grejer... MTV alltså.

Imorgon.

Just nu skulle jag inte vilja visa mig in public överhuvudtaget, tro mig. För det första är jag hur äcklig som helst efter att ha svettats i typ två dagar pga feber. För det andra så har jag fått jätte dålig hy! (som säkert beror på att jag inte har tvättat ansiktet nu när jag varit sjuk, och för att jag på det har mens. Jippi!). Så imorgon, när jag ändå ska vara hemma, tror jag att jag ska försöka få ordning på ett och ett annat. Ansiktet ska få sig en rejäl tvättning (haha) och ah, hela jag ska det, om jag mår tillräckligt bra. Plugga kanske jag också borde göra. Blä.

.

Tumblr_lgiy1g9xkx1qd4uipo1_400_large
Words-716fe3d2d94fdf8c193279a9b36ff52a_h_large

There's something special about this.

Tumblr_lghqnim9tt1qcw1zto1_500_large
Tumblr_lfe6rmrm9g1qcs07mo1_500_large

Orkar inte

Jag orkar inte skriva. Mår bajs, ska nog gå och däcka snart. Så att jag förhoppningsvis mår bättre imorgon, då jag ska fota med Bella. Skit. Jag kommer inte orka stå i en källare utan kläder imorgon...

yes

Tumblr_lgdshhpc3y1qg85xio1_500_large
Tumblr_lg5lofvgxd1qbihe7o1_500_large
Tumblr_lgelw4wlfa1qcbtufo1_500_large

.................

JÄVLA PISSVÄDER! 
JÄVLA SL! "åh nej, det kommer lite snö! Shit, NU blev det halt, NU måste vi ställa in alla bussar!!!!"
Sl, bara så att ni vet, det har varit is på vägarna den senaste veckan. SÅ VA FAN ÄR PROBLEMET NU?! "åh nej, lite vatten i fast form!!!!!" helvete. Och alla plogbilar som borde vara ute och ploga en gång i timmen då?! Vart är ni någonstans?! - Vi bor i Sverige, ändå blir folk förvånade när det kommer snö.

TG


Världens mest random dag idag. Eller typ. Dels så skällde jag på min fysiklärare för att hon var en minut sen och trodde att vi skulle vara i ett annat klassrum (om hon ska kräva att vi ska komma i tid och vara på rätt plats ska vi ha samma rätt att kräva det vi också!), visserligen handlade det om en minut... Men det vara bara för att göra ett "statement". Sedan hade vi massa lektioner osv, och i slutet av dagen så blev jag tillfrågad om att vara med på öppet hus nu ikväll, så det gjorde jag tillsammans med Melanie, Daniel och Jimmy, samt två jätte härliga treor! Ah. Jätte dåligt skrivet osv, men jag ska sova nu. 
Erkänn att ni älskar min tröja? I do. :')

I have nothing left to say

Uppe med tuppen som vanligt dåra. Ska strax börja dra mig mot bussen, visserligen går den halv, men det tar ett tag att gå och om jag inte har helt fel så lär det vara svinhalt. Kanske borde gå nu istället?.. Sen är det 40 härliga minuter på en buss, jippi! Eller inte. Åh. Måste lägga ner lilla datorn i väskan, om jag nu ska ha dator i skolan idag...? Aja. Hihi.
Hoppas att solen går upp snart....
Puss och godmorgon.

Someone call the ambulance, there's gonna be an accident.

24922_1398980171784_1150672649_31202054_3857607_n_large

Placebo

Blir antagligen till att fota med Bella på lördag igen, zombie-tema? ;) 
Sista bilden fick ni bara för att jag har börjat inse ett och ett annat om mina ben..
Förövrigt är jag sjukt glad, har nämligen alla album med Placebo nu <33333

JAG VILL HA EN HULKEN TRÖJA! ...Och se ut som henne.

Tumblr_lg9drcbw3i1qftycho1_400_large

Även om det faktiskt var kallt då, så var det mycket varmare än vad det är nu.


Matte B

Jag måste bara få uttrycka min kärlek för matte B, jag älskar det! Även om jag är ganska så dålig på det, men jag älskar det! Jag älskar matte överhuvudtaget, kicken man får när man klarar ett svårt tal, tiden det tar att skriva milslånga uträkningar. Jag är inte ironisk eller sarkastisk, jag älskar det! Det är underbart. Nu ska jag nog gå och lägga mig, imorgon ska jag hålla tal i svenskan och räkna matte <3

oj

Okej, detta köpte jag idag:
 åååååh, jag roterade ju på bilden! Aja, ni ser. Kofta/cardigan - bikbok 149 spänn. Linne - carlings 50 spänn. Halsduk/grejs - Gina Tricot 99 härliga pengar. :) Sen köpte jag ett par trosor också, från Gina Tricot 19 pengar, härligt <3

Nu sitter jag och funderar på hur fan min pojkvän kan tycka att någon liten bimbobrud han har sparat bild på är snygg. - Avundsjukan tittar fram. PUSS HEJ.

blubb

Jag har kommit på att jag verkligen, verkligen måste rensa min garderob. Jag vet knappt vad jag äger, och därför vet jag inte heller vad jag faktiskt behöver. Idag köpte jag en lång cardigan som jag snackade om... Tidigare? En halsduk liknande grej, ett linne och ett par trosor (dock måste jag ju erkänna att det enda som jag faktiskt betalade för det var femtio spänn för linnet... Mormor betalade halsduken och trosorna... Och cardigan grejen betalade min julklapp, hihihi.) Men ah. Rensa garderoben måste jag. :) Tänkte lägga ut bild på vad jag köpte, men kom på att jag är hos min pojkvän (a)

puss

Ge mig sommar och värme nu.

(Världens bästa vän på bild på väg till Öland.)
Jag vill också ha en lång cardigan, det är så jävla snyggt, och så vill jag ha ett par spetsleggings. Fint! 
Nu har jag engelska, haha... Önskar att jag hade mina hörlurar, då hade jag kunnat lyssna på spotify :c

Saker att se fram emot

  • Romme den 21 februari, dvs endast 19 dagar kvar!
  • Fettisdagen den 8 mars, haha det är alltid bra att ha en ursäkt för att få äta onyttigheter!
  • Min födelsedag den 16 mars! - Kanske önskar jag mig ett par converse också?...
  • MY CHEMICAL ROMANCE DEN 18 MARS! - HÄRLIGT (innan dess: sidecut)
  • Tandläkaren den 31 mars - slutspurten (förhoppningsvis) med tandställningen inleds. Mjukare båge i underkäken, samt gummisnoddar som går från underkäken till överkäken, det ser ofräscht ut, men måste göras.
  • Eeeeehhh.... Det var det! Tror jag?
Nu ska jag nog ta en snabb dusch, tvätta bort sminket och gå och koja. Jag är så jävla trött, och imorgon börjar vi med fysik - jippie!... Not. Nu är i alla fall biologin  och svenskan klar <3 lovely. Pluggfri helg alltså! Och när jag ändå håller på och pumpar med onödig information så kan jag ju berätta att jag har äcklig träningsvärk, och att jag faktiskt har haft kul på idrotten den här veckan! Helt otroligt, jag, kul på idrotten? - It can't be right. It must be something  seriously wrong with me. Jag har också kommit fram till (vilket jag gjorde för en minut sedan) att jag nog vill ha en mer "neutral" hårfärg, men ändå en som sticker ut lite. Kanske får tona håret ljusbrunt och sen massa slingor, I DONT KNOW. 
Tumblr_lg1q62jvya1qg0vjjo1_500_large
Tumblr_lekp6jrdlj1qck6jmo1_500_large
Tumblr_lfvtigmic91qdip71o1_500_large
Och så lite bilder från weheartit.com på det, finemang! 
Godnatt sovgott, dröm sött och vakna torrt osv. VI HÖRES. Auf Widersehen. Fridens liljor. Mums osv. 
PUSSEN.

Jaaaaaa.....!

Inom en och en halv timme, kanske två MAX. Så ska jag vara klar med allt vad biologi och svenska heter. Eller inte allt, men det som jag har att göra! Sedan är jag mer eller mindre totalt jätte fri från plugg i helgen, nästan i alla fall. Nästa vecka blir det väl att ta i kapp sånt som jag inte hunnit med den här veckan pga mina skrivuppgifter som jag har varit otroligt frustrerad på. Egentligen inte uppgifterna i sig, utan allt tanke arbete som har krävts av mig för att skriva det så bra som möjligt. Jag är ganska petig ibland. Så nästa vecka gäller det att läsa biologi (i boken), kemi och fysik, samt räkna matte. Hahaha, apropå biologi, idag dissekerade jag en bläckfisk... Det var kladdigt men fascinerande. Fast när jag skulle diska av alla grejer så började jag att må illa, haha. Fast jag hade inga problem med att sitta och klippa i den, spräcka hjärnan och försöka klippa ut tungan, och nästa vecka ska jag handleda några sjuor i hur man gör samma sak, åh vad jag är speciell <3
Nej, nu ska jag plugga. Funderar på att stänga av internet, fast då kan jag inte lyssna på musik på spotify... I-landsprobleeeeeeeeeeem!
pussen.
Jag fastnar inte på bild längre D:

Snygg bild! Och rött hår <3

Tumblr_lg0ms1pfev1qg6hvdo1_500_large
Sitter just nu och skriver svenska grej. Jag funderar, det känns inte bra, men det måste bli bra... Åh. Kaos. Sen måste jag skriva klart en labbrapport och lite sånt också, panik. Aja bättre att jag stressar idag och ikväll än att jag sitter hela helgen med ångest, right?

Lärarlös lektion

Haha, sitter och har "fysik" lektion nu, vilket jag inte har. Min lärare är magsjuk tydligen, så vi ska göra uppgifter, synd att jag inte förstår något och har massa press på mig angående svenskan och biologin, så jag gör det istället! :)

RSS 2.0