Nytt hem, nytt rum

Jag har flyttat, inte till hundra procent eftersom att mycket fortfarande är kvar, men jag bor nu officiellt i hus (på deltid i alla fall). Jag har även galet mycket i skolan nu/snart och kommer därför (antagligen) att vara VÄÄÄLDIGT inaktiv nu maj ut. Jag skulle dock vilja be er om en sak: känner ni till någon kärleksroman för ungdomar skriven på femtiotalet så får ni jätte gärna meddela mig om den! Antigen i kommentarsfältet här eller på min mail eller FB, det skulle vara äckligt snällt.
Jag är också sugen på att färga håret (som jag redan sagt en miljon trehundra fyrtioelva gånger), samt köpa nya kläder. Men jag tror att maj får bli en sparmånad eftersom att det blir den sista månaden med studiebidrag. Sen är det ju sommarlov och jag tvivlar på att man får pengar för juni då man bara är i skolan typ tio dagar då, eller ännu mindre med tanke på Sveriges nationaldag och grejer. Ska dock jobba från den trettonde juni (eller den fjortonde, den trettonde är en röd dag...) fram till och med den första juli, då blir det närmare fem och ett halvt tusen rätt ned i fickan och grejer! Då jävlar ska jag shoppa (och spara).
Tumblr_lk92vludbo1qfkr7bo1_500_large
(weheartit.com) väldigt somrig bild osv, jag vill också bli brun. Hoppas det är fint väder nu i helgen!

Solenisol

Solar ryggen och pluggar, eller jag ska börja skriva lite biologi strax! Imorgon är det måndag, då kommer älskling hem!
Ful bild osv, men det är sköööönt.

These shoes are made for walking - reebok.

Dagen började med frosseri, dåligt dåligt, gott dock. Efter lite ombyte osv åkte jag och mamma iväg till kungens kurva, där jag fick ett par nya gå-skor från Sportex, ett par reebok. De var väldigt värda sitt pris då de hade kostat 650, men vi fick dem för 399. Toppen! Sedan sprang vi in på Rusta där jag köpte handled-/fotledsvikter på 1 kg, jag tänker mig att det kan dels hjälpa mig att få snygga ben om jag har dem när jag går, men också få snygga armar, så det var värt. Femtio spänn liksom, haha. Det enda problemet jag har nu angående komma iform är min extrema matlust, jag skojar inte. Jag kan äta en hel ko om det så skulle vara. Därför behöver jag komma på något för att minska/helt ta bort mitt sötsug, vad kan man göra istället? Jag vet att promenader fungerar, men jag har inte tid för promenader när jag är i skolan t.ex? Vad ska man göra då? Detta är dock inte mitt enda problem, mitt andra problem är vad jag ska göra med mitt hår. Jag är jätte sugen på att färga det mörkt, men samtidigt inte. Jag vill det pga:

>Mina ögon skulle framhävas mer då brunt är en kontrastfärg
>Kanske skulle jag inte se lika rosa ut (hänvisar vidare till inlägget under)
>Jag kanske skulle se smalare ut
>Jag har hört att man ser äldre ut, jag ser ut som en femåring, så det kanske är läge?
Fast samtidigt vill jag inte ha för mörkt hår, så ah... Hmm...

Mitt tredje problem handlar inte ens om mig, det handlar om min hund som för tillfället lider av kennelhosta, så det blir ingen hundkurs på måndag - vilket i och för sig är ganska trevligt (fy på mig) eftersom att min älskling kommer hem då, äntligen. Fast det är kul med hundkursen, så det blir lite tråkigt. Sedan är det ju läskigt eftersom att om man har otur så kan kennelhostan resultera i ett antal bakriella infektioner som leder till lunginflammation, hemskt. Fast nog om det, glad påsk på er alla!

Tumblr_lk46ec15nz1qad8glo1_500_large
Drömkroppen dåra, (weheartit.com)


Ich bin eine schwein.


JAG ÄR ROSA?! Vad vill den färgen mig? FÖRSTÅR INTE GREJEN! HATAR DET! Fittbajs. Mittbena kände jag bara för att köra på bilden, nizzzzzzzz. Söt_chey94 lixååååm. XD.... Helvete.
Dagen har spenderats i Nynäshamn, sedan tufftuff tillbaka till västerhaninge för ett mysigt byte till tufftuff mot Bålsta, fast vi gick av i Fars staden med en strand och tåg tufftuff i tunneln till stället där båtar slussar sig. Där tog vi en ombyggd tufftuff i en tunnel till den Salta sjöns bad och bytta i igelkottarnas bo till, vad bytte vi till, vart åkte vi?!?!?!?! SOLSIDAN! Och hälsade på Ove Sundström osv, fett koolt. Höjdpunkten med dagen måste jag ju bara säga var fjårwtisen på tufftuff mellan nynäs och västerhaninge. För det första så lät hon som en man och för det andra var hon sjukligt dryg och tyckte att jag och Melanie skulle hålla käften bara för att vi pratade liiite högt? Fan, det finns en miljon andra säten du kan sätta röva på om du får så jälva ont i huvudet - kioskmongo. Det sa jag dock inte, eftersom att jag är äckligt uppfostrad och inte vågar säga ifrån någongång, jag är allas bitch - typ, och för att vi blev så in i helvete förvånade när hon öppnade käften, tänk er själva en brud med tillsynes värsta boobisarna som sedan låter som en man, jag skojar inte, en MAN. She's the man, eller något. Snart ska jag väl sova. Imorgon blire upp runt halv nio, promenixen, träningen och sedan kommer det ruuuuliga: städa rummet. YIPPIE. Not. Sedan ska jag inte bo i lägenhet i påsk, för se jag ska bo i mitt rum! I ett hus! DEN NI. Eller inte. Aja. PUSSEN. (Ursäktar förövrigt eventuellt sjukligt fult och äckligt språk, kände för det.)

This is what I look like today - lodis?

Snart ska jag till tågeeeeeeeeeeeeet. Sen ska jag ivääääääääääääääääääääääääääääg. Härligt att vädret blidde okej till sist. Pussar.

Snygga kläder, eller?

SÅ JÄVLA SNYGGA DRESSGREJER! ....Eller?

Dagen!!!!!!!!!!!!! :D

Började dagen med ett glas apelsin juice och en banan. Sedan tog jag mig själv i kragen och drog en powerwalk på 40 minuter, dock kändes det inte som att det gav så mycket ändå... Funderar på om man ska testa att jogga i lugn takt istället? Men det kanske ger lika mycket... När jag kom hem efter min lilla promenad så körde jag tio utfall med tre-kilos hantlar i händerna, tio på varje ben alltså. Det sög så in i helvete kan jag ju säga. Sedan körde jag tio gånger på armar (biceps och triceps) samt mage. Jag måste ju bara säga, herregud vad jag är otränad! Jag måste verkligen komma igång ordentligt... Det här fungerar ju inte riktigt.
Efter en dusch och lite annat klädfix så drog jag och kära Jejjus till Farsta, där vi gick runt hela dagen. Kanske lite waste att gå i ett inomhus centrum hela dagen... Men det var härligt och jag lyckades fynda lite. En tight svart kjol och ett linne för 100 kr sammanlagt. Sedan fick det bli ett par solglasögon också, eftersom att jag har tappat mina andra... :(
Jag och Jejje testade lite ruuuuliga kläder idag också, soon you will see. Ska bara hämta mobilöverförarladdarsaken och hosta lite, min röst har blivit helt knasig! Jag håller på att bli sjuk big time, VILL INTE.

Lite jävlaranamma

Jag känner mig så bestämd och peppad på att komma i form nu, helt otroligt. Ska därför deffa nu, deff kring påsk är kanske riskabelt... Speciellt på onsdag, när jag och kära Melanie åka till nynäshamn - bara för att äta glass... Men jag ska fan lyckas med att bli nöjd med min kropp till sommaren. Jag vill inte gå runt och hata min kropp längre. Så nu ska jag verkligen försöka! Det kommer ju bli både lättare och roligare (förhoppningsvis) nu också med tanke på att det blir allt varmare och ljusare. Så jag ska skriva ihop något om vad jag ska träna varje dag osv, samt vad jag får äta och inte äta. Gränser är till för att hålla sig innanför. NU JÄVLAR. Är jag pepp eller? JA! Sedan blir det väl lite hårfärgning och grejer. Jag vet ärligt inte vad som har flugit i mig, kanske var det att jag såg kanske världens snyggaste tjej idag på stan, otrolig stil och hennes hår var to die for. Nu ska jag bli snygg. - Hörs.

Dagens, klädsel...?

Naket! Nejmen. 
Jag håller på att bli sjuk eller något, hoppas inte. Ovärt att ha lov när man är sjuk. Ska sova nu dock, hoppas på att statistiken blir lika bra som den var den tolfte. Vore ganska härligt, vore ÄNNU härligare om folk kommenterade något hataktigt någon gång också. Eller bara något gulligt. 
Puss. Nu varnar min dator om att den kommer att spränga sig själv i luften, ajaj. Självmordsbombare där.

Vad gjorde jag den 12/4?

Nu blidde jag överdrivet jätte förvånad... Hade nämligen 170(!!!!!!!!!!!!!) unika besökare den 12... Varför? Det måste ha blivit något galet fel med statistiken då jag bara har haft elva unika de senaste dagarna. Gal1.
Jag har kommit fram till att jag är sjukligt avundsjuk på de tjejer som är:
  • Naturligt smala
  • Har äckligt fint ansikte
  • Snyggt hår
  • GRYM stil
  • OCH... Bröst.
Det är liksom precis som jag vill vara. Just nu är jag lite småtjock, inte tjock. Mer smygtjock, if U know what I mean. Mitt ansikte är helt åt ***vete om jag får säga det själv. Mitt hår är äckligt och min stil, den är oexisterande, dvs den existerar EJ, och brösten... Jag har 75 A/B (jag vet inte riktigt, vissa B sitter jätte bra, andra sitter löst. Vissa A sitter bra, andra sitter fel.), det är ingenting! Men jag antar att man blir väldigt självblind och uppskattar inte det man faktiskt har. Ibland så förstår jag att det jag tycker är tjockt på mig, det är i själva verket mina kurvor. Jag har inga bröst, jag har istället rumpa och lår. Dock tycker jag att det är hemskt och vill hellre ha bröst. Jag, precis som MÅNGA andra därute måste börja lära mig att uppskatta det jag har. Dock blir det aldrig så, för man vill alltid ha något bättre...
Tumblr_lj4r33lveu1qbet79o1_500_large
Tumblr_la0f5sxvub1qdzmrco1_400_large
Tumblr_lje4xiaqx71qbgpo2o1_400_large

Är det jag som är pannkaksbagaren, eller?

Står (sitter för tillfället dock) och steker pannkakor för full rulle, tror att jag gjorde lite för mycket smet det är typ pannkakor som skulle räcka till ett helt kompani. Tråkigt värre för er så får ni inte smaka, ingen annan heller för den delen. EFTERSOM ATT JAG SKA HA ALLA SJÄLV. Utflykt/fältsakbuss imorgon med skolan, det betyder matsäck (som min pappa INTE hade köpt, trots mina varningar både igår och i förrigår...), det betyder även mongomycket kläder osv, tror inte att jag vill stå ute och frysa när jag kollar på fåglar. Så jag ska nog leva efter tumregeln "det är bättre att kunna ta av sig kläder än känna att man vill ta på sig mer", en regel som min kära moder har präntat in i min hjärna since the first day of my life, sort of. Det känns väldigt smart eftersom att min hals har börjat bråka en del också... Vill absolut inte bli sjuk nu! Några dagar innan lovet liksom.
Några av pannkakorna ska jag nog äta snart, har inte ätit middag, som vanligt. Morgondagen kommer bli äckligt rolig, speciellt på kvällen för då kommer jag att få vara med min pojke en sista gång inom i alla fall sju dagar. Hemskt.
Jag är så jävla sugen på att färga håret också, brunt typ. Det har jag varit ett tag i och för sig... Kanske tar tag i mitt begär i påsk - dock är jag så jävla feg. Tänk om jag inte blir nöjd? Då måste jag förstöra mitt hår igen....
tralala. Jag har sjukt tråkigt.
Tråkigt på bussen...!

Physics.

Det är så underbart när man på en lektion ber om hjälp för att man inte förstår och läraren i fråga behandlar en som en idiot som inte kan något, "när du säger att du inte förstår något så vet jag inte vad jag ska förklara för dig! Accepterar du att detta är formeln för att räkna ut det här?". Att bli behandlad som en idiot som inte kan någonting anser inte jag är trevligt, därför agerar jag deffensivt runt heller, vilket inte hon gillar. Me and my teacher in physics do not like eachother.

Bleeeh

Det blåser som fan ute, jag är sjukt rädd för att ett träd ska ramla ner eller nåt. Jag kanske borde äta något, har inte ätit middag ännu... Eller, nej. Skit i middagen. Onödigt. Jag måste plugga ändå så har inte tid att äta.
Jag skulle vilja ha sånt här hår: 
(weheartit.com)
SÅ SNYGGT.
Nej, nu är det hemprov som gäller, bajs.

Blajs.

Jag är jätte trött, har jätte mycket att göra osvosv. JAG ORKAR INTEEEEEEEE. Jag måste duscha också, STRESS. :(

(weheartit.com)
Jag är jätte trött på mitt utseende...

Jag stavar rätt och matar fattiga människor, as kul!

http://freerice.com/
Så blir jag bättre på engelska på köpet, det mina vänner är ett typexempel på en BRA deal.

Trött Maloue

Jag typ mongolidälskar min mobil! Jag typ mongolidhatar att jag är galet trött. Tror att jag ska se mitt kemiarbete som klart och gå och sussa nu. Sedan måste jag säga förlåt för dålig uppdatering (ni som saknar det, om det nu finns några. Det vet jag nämligen knappt om, för ni är förjävligt dåliga på att kommentera. Helt ärligt.) men helgen spenderades med älskling, ganska seg helg tbh, men det duger. Jag har också knaprat piller i fem dagar nu, penicillin mot urinvägsinfektion - jobbigt läge liksom. Men nu ska jag vara frisk och kry som en nötkärna! Enligt läkaren i alla fall. Klockan är fan halv tio! Nu skiter jag i datorn, bajs på den. Fast jag måste skryta lite först: 
jag är förjävla bra på att skriva reportage, MVG:t satt som ett smäck därva! De enda felen som fanns var liksom lite slarvfel. UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART. Nej, det är fult att skryta.
puss

RSS 2.0