Dygnar pga sjukdom. Antagligen fungerar inte mina styckeindelningar - ber om ursäkt.

Här sitter jag i köket och hostar värre än fan, ursäkta språket. Anledningen till att jag sitter i köket istället för att sitta i sängen som kanske är något bekvämare är att min fina pojkvän ligger där och sover. Bara för att jag inte kan få min nattsömn på grund av min förbaskade hosta så behöver väl inte andra lida för det? Det känns även "tryggare" att sitta i köket då det är nära till vatten, mjölk, te, allt! Samt att det finns en diskho (eller nära till toalett) om jag skulle hosta så pass mycket att jag spyr. Vet inte om det är möjligt men har hittills hostat så pass att jag har fått kväljningar, så. Som nattunderhållning läser jag bloggar jag aldrig tidigare har läst. Dessa för er som är intresserade:
http://stopteasingme.blogg.se/
http://pygmeisk.blogg.se/
Har ingen aning om vilka de är men kan säga detta: den första bloggen skrivs/ägs av en tjej som hade sjukligt fin stil. Den andra bloggen är en sminkblogg, lite som Linda Hallberg.
Antar att ingen är vaken förutom jag så ska inte skriva så mycket mer än att min största fundering just nu är om klockan är två eller tre? Antar att den är 2 vintertid, nyss var klockan 3. Känns ju kul att jag behöver sitta här en timme extra innan jag kan "gå upp".

Kor!

Jag ska till Landet där kossor är heliga om en månad + en vecka, ca. Dvs den 26 November. Så tänkte bara visa för er hur mycket jag älskar kossor. Bilderna togs på Öland i somras! :)
Jag gör otroligt fina miner, men det gör inget. Slutsatsen är ändå att jag älskar kor! (eller kalv-tjurar)

Inget studiebidrag den här månaden då...

...Eftersom att min skola är dum i huvudet.
Annars tänkte jag inte på så mycket mer än att somliga människor verkligen borde inse hur fina de är och växa upp. Följer en tjejs blogg, tjejen är SJUKT fin men verkar vara ganska töntig, i alla fall i bloggen. Lite synd menmen, what to do?
Haha, har min pojkväns hårddisk. Så kanske kommer upp litt bilder vad det lider.

Stress(ar)

...Eller jag borde göra det. Hade egentligen labbrapportsinlämning idag men fattar ingenting så gör den senare. Matteprov på fredag, måste plugga. Psykologi-, svenska- (språkhistoria) och fysikprov nästa vecka. Jag har ingen lust att plugga alls. Vill mest bara sova. Antar att det har med ljuset (eller bristen på) att göra. Sov mig igenom hela höstterminen i ettan så...
Har inte riktigt kommit igång med mitt gå ned i vikt projekt ännu heller. Men snart så! Har dock varit utan godis nu i jätte många veckor, bara två veckor kvar och sedan får jag äta godis! Kan behövas också, eftersom att jag har lovat att ställa upp och hjälpa några treor med deras projektarbete som ska handla om hur man fungerar utan sömn, så jag ska dygna på höstlovet.
Idag har jag slösat på lite pengar, det behövdes. Köpte ett par haremsbyxor och fyra par trosor (trosorna betalade pappa eftersom att han inte har orkat tvätta, lol).
Nä, nu ska jag fixa mig och sova. Måste upp tidigt imorgon.

Kan skickas hem till mig, det är lugnt alltså.

Den som har lust får jätte gärna ge mig denna parfym i present bara sådär:

Tack på förhand!

RSS 2.0