Formeln jag MÅSTE lära mig utantill:

x = -\frac{p}{2} \pm \sqrt{\left(\frac{p}{2}\right)^2 - q}
Nu jävlar, andragradsekvationer <3

Rött hår är awesome

Tumblr_lfp6lektao1qbm6pmo1_500_large
Tumblr_lfo3axqxjk1qfw075o1_500_large
Tumblr_lfm2wp2koi1qdxpvio1_500_large
Tumblr_lfbpu3aydx1qetz18o1_500_large
Tumblr_lenj9fr1bs1qau4gfo1_500_large
168158_180353035322234_100000426164755_516598_7460149_n_large
Tumblr_lfjy5ujzzk1qck1dro1_500_large
FINFINT.

bara för att jag fyller år om en månad och 17 dagar. Eller 17 dagar och en månad... ca.

...Så önskar jag mig en ny mobil (eller en systemkamera, men det lär aldrig hända), eller åtminstone att jag får ekonomisk hjälp med att köpa någon av dessa mobil telefoner:
1. LG GD880 - ingen smartphone, men ska funka att gå in på Internet med i alla fall ganska lätt och snabbt. Den kostar 1 890 kr, vilket är ett ganska bra pris tycker jag.
5 MP kamera och 3,5 mm uttag, niiiice.
LG GD880
2. LG P990 Optimus 2x - smartphone. UNDERBAR! Helt ärligt, jag är kär. Den är snygg, verkar as bra, och är JÄTTE GALET SUPER SNYGG, dock gör priset att den är lite mindre snygg (och den oberäknade leveranstiden), den kostar 4 990 kr...
LG P990 Optimus 2x
(Sedan jag köpte min LG mobil för prick ett år sedan så är jag kär i LG's mobiler, min har jag tappat i golvet några gånger men den fungerar fortfarande precis så bra som den gjorde när jag köpte den. Anledningen till att jag vill ha en ny är för att jag vill ha 3,5 mm uttag och lite bättre mobil överhuvudtaget. LG gör underbara telefoner)
3. HTC Gratia - alla vet vad HTC är för något, så det behöver jag inte förklara. Gratia var grymt snygg, och är den HTC mobilen som jag fastnat mest för. Och priset går väl an, 3 497 kr, det är mycket pengar men man vet vad man får för pengarna.
HTC Gratia
4. (önskedröm) Iphone 4. Alla vet varför. Ca 8000 kr dock? Värt? - Njaa...
Apple iPhone 4 16GB
Åhåhåhå. Annars vill jag bara ha pengar typ. Ehehehe.

Alla ovanstående priser är dock priserna som står på netonnet. Så det kan ju variera lite mellan butiker och grejer.

(y)

Tumblr_lftu5ol0eo1qa00jko1_500_large

fint håååååååååååååår, cool brud. jag vill.

Tumblr_lekjw6ngn91qe7zkho1_500_large
orelaterad text:
en sjukt mysig kille ligger och sover bredvid mig <3

Underhållning

Är det bara jag som ringer folk, säger onödvändiga saker (det där skulle vara något sorts, inte nödvändiga saker, typ) och sen när konversationen börjar dö ut så börjar man nynna på diverse sounds till filmer? :') 
Hoppas inte att det bara är jag, för då är jag väldigt udda. Nyss ringde jag världens bästa Jejje, sa lite onödvändiga saker (FAN VILKET BRA ORD!!!) och när konversationen dog så började jag nynna/sjunga soundet till Rosa Pantern! EPISKT! Nu sitter jag och halv kollar på slutet av Shrek, den där han och Fiona förvandlas till människor osv. Kul, jag gillar Shrek! :') 
ÅHÅHÅHÅHÅ

baijs

Blev favorit skjortan idag.
haha, passar man i mittbena eller?! - Jag var tvungen att testa, jag har alltid sett ut som en tönt i mittbena... Men jag måste verkligen göra något åt mitt hår snart, så jävla trött på skiten.

Städning.

Även om jag verkligen avskyr att städa, diska osv så förstår jag vikten av det. Jag vill inte ha en massa äckliga kryp överallt. Så nu kör jag en snabbstädning av mitt rum innan jag ska iväg (fast innan jag ska iväg ska jag duscha också... ehehe), det känns nödvändigt att plocka upp från golvet, dammsuga och torka av skiten lite snabbt!

Sena nätter och mysig musik.

Jag tänker som mest på nätterna, speciellt i takt till musik. Vad jag tänker på är alltid olika, men mina tankar har alltid lätt för att vandra iväg bakåt i tiden och tänka på det som har varit. Eller i värsta fall så målar min hjärna upp skräck scenarion om allt. Båda alternativen är ångestfyllda, något åtminstone, men det jobbigaste alternativet är skräck scenariorna vilka kan handla om allt!
- kommer jag klara av NV? 
- Kommer jag att få ett bra jobb?
- Tänk om jag dör imorgon för att jag blir överkörd av en buss? 
- Tänk om mina föräldrar dör, vad händer då med mig? Vem tar hand om mig då?
- Min lillebror då?
osv. Allt detta är ångestfyllt för mig, och för att vara helt ärligt så finns det ännu fler ämnen som jag kan ta upp nätter som den här, "tänk om jag blir tjock". Jag får sådan ångest av sådana små saker.
Att tänka på det förflutna är mer skonsamt, mest för att jag är övertygad om att man aldrig ska ångra saker. Det som är gjort är ju trots allt gjort och så länge jag inte uppfinner en tidsmaskin så kan jag inte göra saker ogjort! Denna inställning försöker jag även ha till mina skräck scenarion, det är dock lite svårare.
Åh, jag vill prata i telefon med någon nu, och diskutera livets alla frågor.

Knockout råttor

Självlysande råttor och möss. Genmanipulerade såklart..
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=2987969

Fundering.

På tåget på väg hem idag kom jag att tänka på detta med iPhone och HTC mobiler igen, och kom fram till att de borde vara billigare. Alla som någon gång har öppnat en samhälle-bok vet att priset på en vara bestäms av efterfrågan och utbudet, och ju högre efterfrågan, desto större utbud. Typ. Därför borde iPhone vara billigare än vad de är, för det är väl ganska många som efterfrågar dem? Dock är ju inte utbudet så stort, eftersom att det är väntetid på typ iPhone 4 (rätta mig om jag har fel!)? Det drar ju i och för sig upp priset, men är efterfrågan stor så borde utbudet vara större vilket skulle innebära massproduktion som skulle dra ner priset för att det är billigare att producera jätte många på samma gång än vad det kostar att producera några stycken åt gången, eller är jag helt ute och cyklar? Visserligen kanske massproduktion skulle innebära en försämrad vara... Herregud. Min tanke är i alla fall att priset borde vara lägre än vad det är idag, för då skulle vanligt folk kunna köpa dem.

Årets plugghäst?

Jag har tydligen blivit utsedd till Årets Elev i min klass för att jag har kämpat mycket med matematiken, det är ganska kul. Dock VÄLDIGT oväntat, för det första så visste jag inte ens att dem gjorde sånt i min skola, och för det andra så har jag aldrig "kammat hem" något liknande i hela mitt liv och trodde att jag var "immun" mot sådant, men tydligen inte! Känns ganska bra att ha "vunnit" äran, då vet jag i alla fall att mina lärare uppmärksammar mina försök! Missförstå mig inte nu, jag har "vunnit" äran för detta pga jag aldrig riktigt har varit helt haj på matte, men att jag kämpar och verkligen försöker. INTE för att jag är "så jävla bra på matematik att jag kan skriva ett helt prov med arslet om det så skulle vara, och ändå sätta MVG". Nejnej, det enda jag har fått högre betyg på än G än så länge är ett muntligt prov som vi hade i matte A, men nu håller vi på med matte B (krångligt! Och inget har riktigt släppt ännu så jag är lite fundersam angående ett antal tal och räknesätt och regler) och jag siktar på ett VG! Hoppas att jag verkligen når det nu! Mina grundskolelärare såg kapaciteten, jag känner viljan att lära mig, och jag har lärt mig att matte är roligt! Nu kör vi!

'att :')

Snart ska jag gå och lägga mig, ska bara "översätta" något åt en klasskompis, hahah! Sen måste jag verkligen sova, ska liksom upp TIDIGT imorgon för att ta mig till stallet. Frågan är bara om vi har teori eller ridning imorgon, inte för att det spelar någon större roll, jag byter ändå alltid om till ridkläder... Ehehe. Dock skulle det vara ganska skönt med teori imorgon, nog för att jag älskar att rida men ibland är det skönt att ta det lite lugnt också. 

Äeh, nu ska jag dra och borsta tänderna och försöka få tag i min fina pojkvän som ringde mig två gånger när jag var ute med hunden utan mobil telefon. :)

Oäkta version av Windows?

Nu när jag startade datorn så kom det upp en massa rutor om att jag inte hade en äkta version av Windows, men helt ärligt så borde jag ha det eftersom att det är skoldatorn... Eller så hade inte skolan råd med den äkta versionen. ELLER så har jag fått nåt konstigt virus. Kanske ska lämna in datorn?

Helt ärligt.

Nu ska jag sova.

Laban

Jag har fortfarande inte städat mitt rum. Jag hade värsta planerna i dag, men allt slogs i spillror och jag mår fortfarande dåligt, jag orkar ingenting.

Bestämt mig.

Jag tror att jag har bestämt mig nu. Sidecut skare bli, det är ju förjävla snyggt. Dock kommer jag inte göra så mycket om jag inte trivs i det liksom. Ah. Nu ska jag väl städa mitt rum eller nåt, om jag lyckas. Jag känner mig som en zombie. Nu kommer jag i alla fall lägga upp en massa snygga bilder på en massa snygga människor, bilderna kommer ifrån weheartit.com ofc.
Tumblr_kydbnwqoef1qzfphbo1_500_large
Sån sidecut vill jag ha <3 (den bilden har jag lagt upp förr, haha)
Så får ni en ful gammal bild på mig. :)
Och om det är någon som undrar vilken klädstil jag tycker är snyggast så: pay more attention. Jag lägger bara upp bilder på folk jag tycker klär sig snyggt/är snygga, om jag inte är helt oseriös och lägger upp någon ful bild, fast då skriver jag oftast ganska ironiska texter, eller texter som har med bilden att göra. PUNKT. 

Hejdå.


idiocracy

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1526530841/
"Luke Wilson spelar en genomsnittlig kille från år 2005, som används som testobjekt för ett hemligt militärprojekt som är tänkt att placera honom nedfryst i ett år. Saker går dock inte som planerat, projektet glöms bort då den ansvarige officeren arresteras, och nedfrysningen fortsätter. Mänskligheten förfaller mer och mer, och den mänskliga rasens IQ minskar stadigt. Vid uppvaknandet år 2505 upptäcker han att samhället har blivit så fördummat att han nu är den smartaste personen i världen. " (wikipedia)
Dum film, dock ganska underhållande. :)

Min vitlöksgubbe.

Nu måste jag mäta hans ben och jämföra hans ben med hans torterades bröders ben.
Han är så fin <3

Nu kör vi! BiNk rapportskrivning och bearbetning av data. <3

Det är en vitlök! :)

i-lands BIG TIME

Jag är så sugen på att införskaffa en ny mobil, jag vill verkligen! Jag vill ha en sån där riktig high-tech pryl á iPhone 4, htc osv, men egentligen är det sjukt ovärt, det enda jag egentligen gör med en mobil är att smsa, ringa och lyssna på musik (knappt ens det som det är just nu), men jag vill komma åt SL grejen! Det är det enda som gör det överdrivet jätte värt med en hightech grej (förutom att de är snygga osv) för då kan man kolla när bussen kommer exakt när man står vid busshållplatsen och så kan man kolla förseningar as lätt. OCH TYP ALLA SÅNA MOBILER HAR 3,5mm HÖRLURSUTTAG! - jag älskar't. Fast problemet är att jag är lika sugen på en systemkamera och jag har inte pengar till något av det... :c

Sidecut - ja tack!


Nu höll jag på att skriva att det inte var jag på bilden... Men det är ju lite fel. DET ÄR jag på bilden, jag har ingen sidecut men jag har haft en del hår bakom örat, vilket leder tankarna delvis till en sidecut. Åh. Jag vill verkligen.
Nu ska jag knarka weheartit.com, hörs! (antagligen med snygga bilder jag hittar! HAHA)

Fina öronpiercingar dvs, fina hål i öronen, hahah!

Högst upp: Tragus, en mycket fin vän som jag har, har precis gjort en sådan, och tro mig. Det är underbart fint. Det är inte för mycket men är definitivt något som "piffar upp" örat, hihi!
Bild 2: (det här kan jag aldrig stava, ännu mindre uttala) Conch, typ. Här känner jag faktiskt hela två stycken som har det! Den första jag känner är en annan väldigt fin vän och hon har en lång stav i sitt hål (ungefär en sådan stav som på sista bilden), det är riktigt fint! Den andra personen jag känner är faktiskt min lärare (sedan om jag "känner" henne är en fråga värd att diskutera, men den diskussionen tar vi en annan gång), hon däremot har korta stavar, svarta (hon har i båda öronen) och det är precis lika fint! Och med korta svarta stavar så blir själva piercingen mer "diskret".
Bild 3: Helix, den här piercingen har alla mer eller mindre sett. Det är många som har den och det är antagligen därför den känns mer "accepterad" och "nedtonad", jag skulle heller inte säga "piercing" om den i första taget utan i detta fall skulle jag snarare säga "hål i örat", men alla hål som inte är normala, som man har åstadkommit själv med nål/kanyl/hålpistolgrej är ju trots allt piercingar. Helix är i alla fall också en väldigt fin piercing och det som är så bra med denna är att man kan ha vanliga örhängen i om man så vill, vilket innebär att man kan variera sig otroligt mycket! Om man inte heter Maloue (och kallas för Lou), för då föredrar man att ha i smycken som passar till allt, och helst sådana smycken man aldrig behöver byta... Haha!
Längst ner: INDUSTRIAL! Och här måste jag nog svära lite: det är så äckligt jävla snyggt! Fast det ser egentligen värre ut än vad det är.. Det är ju bara två hål egentligen, som man kan ha vanliga örhängen i, men man kan också ha en lång stav emellan hålen, och helt plötsligt ser det helt brootal ut. Löjligt. Aja, snyggt är det! Jag känner ingen som har industrial, men om ni vet vem Linda Hallberg är så har hon det. Hon har "lindas sminkblogg" och bloggar för veckorevyn. Japp.
Jag ska ha haft alla dessa piercingar i öronen innan jag dör, minst en gång! Det är det som är så bra med öron egentligen. Man kan göra i stort sett vad som helst (förutom att kanske töja mer än en cm då det finns risk för att det aldrig växer igen då) utan att det lämnar ärr osv, och om det skulle lämna ärr så är nog inte öronen det första en eventuell arbetsgivare tänker på, speciellt inte när det gäller piercingar som ovan, där kan dock stora töjningar vara ett problem, lika så diverse piercingar i ansiktet. (Nu menar jag inte att ALLA arbetsgivare är sådana, och jag kan egentligen inte säga någonting eftersom att jag aldrig har sökt jobb, men jag har hört det från vuxna som borde ha ganska stor insikt i dessa saker.)
Kanske är det därför lite bättre att pierca öronen än exempelvis ansiktet även fast piercingar i ansiktet också kan vara fint! Ah, det var väl typ allt.
Nu ska jag gå på toa och sen ska jag hjälpa pappa med maten tror jag. Kanske. :) 
Puss!

fint


överflödigt


vill/ska/måste

Saker jag vill/ska/måste göra innan den 18 mars: 

  • töja mitt andra öra till 5mm (vill)
  • sidecut (vill och ska, typ)
  • gå ner MINST 2 kg (MÅSTE)
  • göra MCR t-shirten jag har snyggare (måste)
  • köpa lösögonfransar (ska)
Och om någon ifrågasätter varför jag måste gå ner i vikt, så: jag är tjock. Någon som har bra bantningstips/träningstips (förutom att gå på gym, vilket jag inte kan för jag har inget gymkort och har bara två klipp kvar på det klippkortet som jag har) och springa kan jag inte riktigt göra nu när det är svinhalt ute. TVÅ FUCKING KG, det kan väl inte vara så jävla svårt?! - nu = inget godis för mig whatsofuckingever... I alla fall inte på vardagar. OKEJ?! :) Chips och ostbågar lägger jag ner med helt, jag dricker knappt någon läsk överhuvudtaget, och så ska jag äta mindre och oftare = bättre för att man ökar chanserna att slippa godissuget, och försöka träna. Två kg dåra. MUMS. Sen kommer jag vilja gå ner mer, mitt mål är -5 kg.

....

Det var en gång en flicka som satt hemma och kollade på sin skolhemsida efter information om sina konstiga dagar som hon hade samma vecka, hon tänkte att det skulle gå fort och direkt efter det så skulle hon plugga. Frågor skulle vara besvarade, tal skulle vara räknade, kapitel skulle vara lästa. Plötsligt hörde hon en aggressiv knackning på dörren, nej inte en knackning, det lät snarare som att någon försökte slå in dörren men gav upp efter ett försök. Hon förstod att det var hennes pappa som kom hem, så hon muttrade lite för sig själv och gick och öppnade dörren, i dörrhålet möts hon av en pappa med post i famnen som var så rasande att hon blev rädd "SKA DU STÄNGA DÖRREN ELLER?!" skrek han nästan efter att hon hade öppnat, hon gjorde det och gick sedan och satte sig vid datorn igen. "Pluggar du eller?" hennes pappa ställde frågan på det drygaste sättet hon kunde föreställa sig, hon hann knappt svara förens han sa "bra, för vi ska röja här! OCH DU SKA FAN HJÄLPA TILL", hon såg sig omkring i vardagsrummet där hon satt, all disk som stod framme var hans, alla snusäckel var hans allt skit var hans! Men så var det alltid, hon fick skäll för det han inte hade tagit bort. Dock drygade hon sönder och hjälpte inte till ändå.

Konflikten på Nordirland, den mellan katoliker och protestanter.

Jag förstår den inte, vad är grejen? Det enda jag faktiskt har fattat är att konflikten inte har någonting med deras syn på kristendomen att göra, utan det snarare är att britterna tog irländarnas jobb, för att britterna tyckte att de "ägde/äger" Irland, och i och med detta så fick Irländarna sämre jobb och grejer. Eller?

Det finns så mycket fint. Jag vill också.

weheartit.com <3

MCR!!!!!!!!!!! :D:D:D:D


BILJETTERNA ÄR HÄMTADE! 18 mars <3 längtar som FAN! :')

När jag blir stor...

...Ska jag bli en tandläkare. Därför ska jag nu skita i allt som inte har med skolan att göra. Jag klarade bråk kompletteringen, jag är glad, fast, nä. VG i matte B nurå?! NU KÖR VI JÄRNET!

ÄLSKAAAAA

Tumblr_lez07nhpvf1qdj1z9o1_500_large
JAG ÄLSKAR HÅRET! - och stilen, åååååh. Jag vill också vara tuff.

Superman(woman)

Tumblr_laf4drvslb1qafc06o1_400_large
Den där måste jag fan göra när jag blir arton... MÅSTE! FETT TUFFT! Frågan är bara vart man ska ha den? Mitt vänstra bröst kommer att ockuperas av fyra fåglar... Hmmm... Magen/höften kanske, aja. Lite mer än ett år kvar så!

gammalt


tandställning = bajs

1. Min tandställning är helt trasig nu, typ, två fästen är lösa, men de sitter kvar på bågen. Ett är helt loss och ligger på köksbordet vilket innebär att jag har en metalltråd av något slag som sticker mig rakt i kinden.
2. Jag har inte tandläkartid förens om en vecka.
3. Jag är så överdrivet jätte trött på min tandställning och vill bli av med den fort som fan, dock kommer jag garanterat behöva ha den längre nu pga detta.
4. Jag är så jävla trött på mitt utseende också. (mycket pga tandställningen, men också mitt hår.)
5. Jag är så avundsjuk på alla som skriver "740124702 månader!!!!!!!!!<3<3<3<3<3" visst, det är jätte gulligt verkligen, och jag önskar dem all lycka. Ingen tvivel om det, men jag blir så avundsjuk, jag vill också skriva en miljontrehundrafyrtioåtta månder på min facebook med en massa hjärtan bakom. Eller åtminstone tolv.
6. Jag vill ha ett jobb.

Equilibrium

Konstig, ganska bra film med Matrix-känsla enligt min pappa (själv har jag inte sett Matrix).
Dock var huvudpersonen väldigt snygg om jag får säga det själv.
Christian Bale heter han tydligen. 
mums.

Pythagoras sats


yeees

oplattat hår FTW

The sims

ÅH, jag är så överdrivet jätte sugen på att spela The Sims, få sitta och "tillverka" en gubbe och sedan få leka med gubbens liv, haha! Man känner sig lite som gud då när man kan bestämma över liv och död och grejer.

I had a dream!

Om någon har några som helst funderingar om min förra rubrik så kommer förklaringen här:
Jag har sovit ganska så jätte oroligt de sista nätterna (utan någon som helst aning om varför... MENMEN) och i natt drömde jag att jag satt och kollade på en video som min klasskamrat hade spelat in på en McDonalds toalett en dag, varför hon filmade detta var för att på toaletten så var det inte bara hon, utan även ett antal barn som lekte (haha!) och två av dessa barn var bröder, den ena, den yngsta av alla, var hur smart som helst! Han pratade klockrent (vilket var ganska udda med tanke på att han var kanske ett år) hans bror å andra sidan var ganska korkad, han var tre-fyra kanske den ungen sa i alla fall hela tiden "I can jump sixteen meter!" (förövrigt jätte skumt att ALLA snackade engelska och ännu skummare att ungen sa meter och inte feet...) och så stoppade denna korkade unge hans pappas bilnycklar i sin blöja (slutade INTE bra). Och pga denna dröm (som jag tror slutade med att jag skulle duscha i en dusch som gick längs väggarna i hela badrummet... Svårt att förklara det dock) så hade jag "I can jump sixteen meter!" i huvudet :)
PUSS

jag kan hoppa sexton meter!


Jag känner mig allmänt oseriös idag, snart ska jag iväg och utkvittera en julklapp dvs. kinamat och bio! Det är min, Olivers och mammas julklapp från gammelfaster Inger! Höhöhö. Narnia blire nog för den som ville veta. (VAFAN ÄR TEXTEN BLÅ FÖR?!) Hoppas att ni/du uppskattade mina fina egobilder<3

....

Jag skulle aldrig hoppa framför ett tåg för dig, jag skulle istället se till att jag aldrig behövde göra det.
Jag skulle aldrig fånga en granat för dig, jag skulle istället se till att ingen kastade granater mot dig.
Jag skulle aldrig dö för dig, jag skulle komma på en lösning som resulterar i att vi båda är i livet. 
Jag kommer alltid att vara där för dig oavsett situation, är inte det lite bättre i längden?...



manana

Sån här hårfärg vill jag ha i höst!
(Liz från My Life As Liz som går på mtv, haha)
Tror ni att jag skulle passa i det? :)

Rent hus(rum)

Efter att ha kollat på den brittiska versionen av "rent hus" så blev jag inspirerad till att städa mitt rum ordentligt för en gångs skull. Så nu jävlar! Plocka upp från golvet, plocka bort saker från alla öppna ytor, dammsuga och dammtorka och sen torka alla golv! 
Sen ska jag plocka bort alla sladdar från golvet så ska min lilla råtta få springa runt som en idiot i mitt rum. Awesome!

Åh härliga måndag


så, dock sen


fixafixafixa

Jag gick upp tidigt för att hinna fixa mig och införskaffa lite saker. Dock så segade jag för mycket, så nu har jag en timme på mig... :c

MCR

Imorgon beställer pappa biljetter. 
Den 18 mars åker jag, Jejje och Elin till Hovet i Stockholm och kollar på världens underbaraste band. Jag kommer kissa på mig av glädje, nej inte riktigt, men gråta kanske.
Bara det finns biljetter kvar nu...

RSS 2.0