Lets dissa

Denna lista la "Dessie" ni vet, ut på sin blogg och menade att om man inte följer dessa "krav" så är man ingen bra flickvän. Jag rage'ade. Detta är absurt.

1. Går inte ut och festar utan sin pojvän
. - sen när blev det fel att festa med enbart kompisarna? Ibland är det faktiskt tillåtet att vara utan sin pojkvän, till och med lite skönt ibland.
2. Skulle aldrig kunna vara otrogen. Kyssa på kinden räknas också! - Det är väl en självklarhet att man inte ska vara otrogen. Onödig punkt. 
3. Kollar aldrig på en annan kille på ett flirt-sätt. - Om ens kille gör det, kör på. Annars, detta är ytterligare en självklarhet. 
4. Flirtar inte på fester. - SJÄLVFUCKINGKLARHET!
5. Ber din pojkvän dig att ta bort någon kille på facebook han känner sig hotad av, så ta bort. Vem väljer du liksom? - ABSOLUT INTE! Övertyga honom istället om att killen han känner sig "hotad" av inte är ett hot, om ni är kompisar, ens kille har ingen som helst makt att tvinga dig att säga upp vänskapen med kompisar etc.
6. Visa att du uppskattar honom, skicka mess någon gång ibland att du älskar honom! - Det är två i ett förhållande. Så ja, skriv att du älskar honom. Men kom ihåg att det inte bara är du som ska göra det. 
7. Våga visa honom framför dina kompisar..? Or else, dumpa honom! - Ähm... DET ÄR VÄL KLART SOM FAN ATT MAN "VISAR" UPP SIN KILLE FÖR SINA KOMPISAR?! Annars är han bara ett KK eller nåt. -___-
8. Ha sex med honom när han ber om det, jämt… Hmm haha..? - Du ska vara kåt också. 
9. Föd hans barn när han vill..;) - Har du gått ut skolan, har du ett jobb, är ert förhållande bra, och om ni har snackat om det ett tag så visst. Men om han bara får en idiot tanke, så nej. Föd INTE hans barn. 
10. Var hans slav. - WTF?! Ingen är någons slav. Vi är alla egna individer. Ingen har rätt att äga någon.

Kalla min feminist, gör det. Jag tror nog bara att ni får rätt i det påståendet.
Om ni vill vara en bra flickvän/pojkvän så var er själva. Ansträng er inte mer eller mindre bara för att ni råkar ha ett förhållande, ert förhållande startade antagligen för att du var dig själv från början, för att personen du är tillsammans med uppskattade och blev kär i DIG, inte i dina handlingar eller i dina kläder/smink. Utan i den du är. Och varför ska man då hålla på att ändra sig, och bara tjäna ens pojkvän/flickväns behov när du behöver det lika mycket. Mycket handlar också om att kompromissa.
Nu ska jag inte utse mig själv till någon "relationsexpert" eftersom att jag faktiskt inte har haft varken tillräcklig många, eller tillräckligt långa förhållanden för det. Men många saker är självklara. De enda egentliga reglerna du behöver följa för att vara en bra pojkvän/flickvän/ är: 
1. Behandla personen ifråga med respekt och kärlek, dvs, behandla din pojkvän/flickvän som du själv vill bli behandlad.
2. Var alltid ärlig, alltid. Det kan handla om det mesta, var bara ärlig.
3. Ge varandra lite utrymme ibland. Även om ni är tillsammans så har ni egna intressen, utöva dem då. Och respektera varandras intressen!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0