Lou berättar...

...Om sin helg.
Igår drog hon och hennes pojkvän till Vällinby/Hässelby, allmänt jätte långt och allmänt jätte dryg resväg. Dem kom fram till Lou's låtsasmamma (dvs. hennes faders flickvän) och kollade på slutet av Adam och Eva/Eva och Adam och på hela Bröderna Karlsson (som förövrigt var en hemsk film, extremt frustrerande). Efter det så gick Lou och hennes pojkvän till sängs i en väldigt smal sådan. Allt var jätte bra hela natten, tills Lou som vanligt drömde mardrömmar om spindlar, dock blev hon positivt överraskad när hon hade en pojkvän som höll om henne när hon vaknade till och nästan skrek, då blev hon lugn.
Klockan åtta gick dem upp i morse och började packa ihop saker direkt, ni förstår, Lou's låtsasmamma skulle flytta. Och så hjälpte hon och hennes härliga pojkvän till och bar saker fram och tillbaka upp och ner hela dagen! Sedan åkte dem hem samma jätte långa och dryga väg.
När dem kom hem till respektive hem så fixade Lou sig, sminkade sig fint, klädde på sig fint, allt för sin pojkvän. Och så träffade hon sina kompisar och sin pojkvän och gick till Huset, där de lyssnade på galen musik. Sen blidde det Jurassic Park och tjockismat hemma hos Lou. Efter det drog hennes fina pojkvän och hans kompis, Lou blev ledsen.
Nu sitter Lou och skriver och borstar tänderna, imorgon ska Lou gå på östasiatiska museet och kolla på lergubbar.
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0