Bombattentatet/terrordådet i sthlm, alla vet när.

Alla vet vad som har hänt. En man misslyckades med att spränga sig själv + tiotals andra i helgen. Han sprängde endast sig själv, vilket var tur. Strax efter det, om jag tror rätt, så sprängdes en bil. Jag förstår att detta skrämmer folk, speciellt de som var i stan när detta skedde. MEN! Jag anser inte att vi ska snacka om det, det borde inte skrivas så mycket om det i tidningarna, jag borde inte sitta och skriva det här nu för då får denna idiot precis som han vill, han ville ha uppmärksamheten och publiciteten, han var en sjuk människa som förvridit på sin religion, han var en extremist som trodde att han skulle lösa de icke existerande problemen genom att spränga sig själv i luften och döda några andra på kuppen. Tur att han misslyckades, för nu skrattar vi åt honom istället, och alla tycker att han var korkad.

Nu kan vi sätta en punkt. Varför ge honom den publicitet han ville ha? Bättre att glömma och gå vidare. Oavsett vad han ville (typ att Sverige ska dra tillbaka fredstrupperna i Afghanistan eller nåt i den stilen) så kommer det inte hända igen, eftersom att Sverige är det bästa landet att bo i om man har en annan religion än majoriteten i landet, för vi accepterar så (jävla) mycket.
- Klaga på ett land där man inte får bygga kyrkor/moskéer/tempel/vad nu som finns. För här får man bo, även om du är en muslimsk jude med kristen bakrund, som är gift med en buddhist och har en dotter som är hindu. Du får även vara tvåkönad och tända på högtalare. Sverige accepterar biffen.
Må idioten ätas av maskar i en evighet<3 Och nej tyvärr, jag tänker INTE ta hänsyn till hans eventuella föräldrar (ungen måste ju ha blitt uppfostrad av grisar, eller nej grisar spränger inte sig själva.)

Kommentarer
Postat av: Tagevanja

Excellently, interesting and educational work! Your homepage looks really good and gives great information! Greetings from me! greetings

2012-01-23 @ 10:44:05
URL: http://tagevanja.blogh2o.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0